Senass bol bol kalsiyum al canım süt yoğurt peynir kefir. Gazlı içecekler koyu çay içme. Taze meyve ye. Ben 22.haftama kadar kahve içmemiştim kafein almak istemedim ayrıntılı ultrasondan sonra içmeye başladım. İşlenmiş gıdalardan da bir süre uzak dur sucuk sosis salam gibi. 38 haftalığım sadece sucuk yedim. Çiğ et yeme bakteri var içinde. Avmden falan geçerken de o cihazlardan geçme hamileyim de kenardan geç. Daha çok yenisin uzanıp bir şeyler yapmaya çalışma mesela dolabın üstüne bir şey koyma uzanma oralara. Bel karın ağrısı olur korkma 10.hafta gibi geçmişti benim. Kafana göre ilaç içme çok kötü olursan içebileceğin tek ilaç parol ama daha yenisin içmemeye çalış. Yaza giriyoruz bitki çayı içer misin bilmiyorum ama yeşilçay adaçayı yasak. Ciğer yeme içinde antibiyotik özelliği var yasak. Herkesin hamileliği farklı benim hiç mide bulantılarım olmadı 20.haftadan sonra bacaklarım kalçam tutuldu hala yürüyemiyorum topallıyorum. Mide bulantısına nasıl çözüm buldular bilmiyorum benim hiç olmadı.