Zuzu97 kızlar ben geceden beri ishal oldum özür dilerim gece kaç kere wc kalktım sabaha kadarda karnımın ağrısından uyuyamadım..yediğim bişey dokunmuş olamaz bence çünki farklı bişey yememiştim..bu arada 37+1 haftalığım ve okuduğuma göre ishal doğumun yaklaştığının habercisiymiş doğrumu sizce?🤔
Kzysmom Zuzu97 evet bende onu duydum olabilir dikkatli olun zaten 37ymis heran gelebilir tabi hazirlikli olun
tazeanneck Zuzu97 bende kaç gündür ishalim dediğin gibi dokunacak bi şey yemedim birden bire oldu ama ben daha 31+4 üm öyle bi şey yoktur inşallah 😂 haftaları erken olanlar için yoktur haftası gelmiş çocuğuna kavuşmak isteyenler için vardır inşallah diyim 😂
Simadumann Zuzu97 evet canım biçok kaynakta yazıyor ama bir haftada olabilir birgünde sadece yaklaştığı anlamına geliyo süre olarak net değiller
Zuzu97 Kzysmom Simadumann SuAte bide bişey sorucam bende gelişim geriliği var son adet tarihime göre 36+6 haftalıkken kontrole gittim ultrasonda 33+3 gösterdi ve ciğerlerinin gelişmediğini söyledi ama bana ciğer geliştirici vurulmuştu acaba doğrumu söyledi doktor?çünki şüpheleniyorum biraz..ben hep istedim oğlumla aynı günde doğsun kızım yani bu gün ama görümcem eltim ısrarla istemediler aynı gün olmasını ve doktorum görümcemin yakını eltimde o hastanede çalışıyor..acaba diyorum yalandan söyle diye bilirler mi doktora?
Zuzu97 Simadumann iki gün önce kontrolum vardı haftaya alacağını söyledi doktor biraz daha beklesin yaa gelişim geriliği olduğu için ciğeride daha gelişmemiş
SuAte Zuzu97 vücut barsakları boşaltıp Doğuma hazırlık yapıyo demişti burda bi anne canım, sağlıkla kavuş inşallah
Simadumann Zuzu97 allah yardım eder canım korkma sen ne kadar rahat olursan o kadar kolay o kadar güzel olur 😊 hurma yeme merdiven çıkma çok hareket etme bitki çayı içme bunlar başlatabilir artık doğumunu
Zuzu97 Simadumann hurma merdiveni yaparımda haraket etmemek biraz zor😂😂oğlum 1 yaşında ve sürekli onun peşindeyim bazen kucağımdan inmiyor saatlerce
SuAte Zuzu97 yok canm saçmalama yemini var doktorların onun bunun lafıyla Doğum mu başlatılır, ciğer geliştirici iğne yaptılarmı?
E23ww Zuzu97 evet dogru kusmanda varsa bendede olmusru ama malesef bekleyemedik biz suyum azslmisti benim
snykz Nerede yaşıyorsunuz bilmem ama ishal ve istifra salgını var kocaelinde belki sizlerin orda da vardır mevsim geçişlerinde olan hani şu iki gün üç gün bi gelip geçen salgın varya burda okuldaki minik çocuklarla başladı...