1Derya Merhaba ben 5 haftalık hamileyim bugün kanımda mikrop enfeksiyon olduğu çıktı aynı durumda karşılaşan arkadaşlar var mı bebeği ciddi yönde etkiliyor muş
Annis Aynisini bende yasiyorum canim 10 haftalik hamileyim ve antibiyotik kullaniyorum tedavi edilmesi lazim bir an once inan benimde cok endiselerim var
1Derya Çok üzüldüm size de Allah yardımcımız olsun 🙏 peki size de dediler mi engelli olabilir diye araştırmaya gittiniz peki
Annis 1Derya hayir olagan bi durum oldugunu soylediler gecici biseymis size engelli olabilir mi dediler
1Derya Bana öyle denilmedi engelli olur dediler bugün 4 doktora gittim hepsi aynı şeyi söylüyorlar inşallah benimki de sizinki gibidır geçici dır
Annis 1Derya bence telas yapmaa bu yasadigimizi hemen hemen herkes yasiyormus bebegin esinden ona ulasmiyormus ama tabi tedavi edilmen lazim ilac kullaniyormusun
1Derya Annis pek açıklama yapmadı mikrop enfeksiyon yani olduğunu söyledi birde t ile başlıyordu unuttum o pozitif çıkmış
1Derya Annis 4 doktor da aynı şeyleri söyleyince insanın elinde değil malesef kullanmaya başlayacam yarında test verecem ondan sonra antibiyotik tedavisi başlanacak
1Derya MuratZeynepDiner dogru söylüyorsunuz vardır ama idridrar yolu falan değil malesef kanda olunca insan korkuyorum endişeleniyo 😑
MuratZeynepDiner 1Derya benimde kanda cıktı doktor ilaç dahi vermedi ilk aylar yoktu sonradan cıktı dün gittim doktor yine ilaca gerek yok dedi bol bol su iç dedi bence başka bi doktorada gidin
1Derya MuratZeynepDiner anladım sizinki eski bir mikrop o zaman çünkü doktor lar bana da daha önce almış bir mikrop olsaydı dedi sıkıntı olmaz ama yeni almışım bu yüzden maalesef 😐