Zeynepzeze 19 haftayım, artık yavaş yavaş bakıp almayı düşünüyorum. Benim de aklıma geliyor öyle şeyler ama inşaALLAH sağ salim alırız kucağımıza
Gamzeciks Gulcinozdmr 28. Haftadayız bendr aldım. İyi yapmışsın. Zaten kötü mobilya kokusu var. O çıkana kadar 1-2 ayı bulacak.
MerveAvc Gulcinozdmr koy odasına dursun ben de öyle yaptım hala kapakları açınca koku var sanki insan aynı telaşı yaşıyor ama hiçbir şeyin garantisi yok ki Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Eddacan Ben 30. Haftadayım daha almadım bi iki haftaya kısmet olursa alacam. Daha erken almadğma pişman oldum çünkü şuan gezip dolaşacak halim yok. Bence çok iyi yapmışsnz herkese de tavsiyem erken almak
Eymenata Gulcinozdmr bende 26.hafta gibi aldim odasini ancak geliyor zaten ayrica o mobilya kokusu 3 hafta gecmek bilmedi doguma kadar ancak yerlestir falan derken bence normal🙄 sonucta Allah korusun bisey olacak korkusu varsa doguma kadar hicbisey almamak gerekir Allaha emanet bebislerimiz saglikla kucagimiza aliriz insallah🙏🏼
Mucizem00 Gulcinozdmr bence erken degil canım zaten 1 aya agırlasacaksın rahat rahat odasını hazırlarsın simdi sonra zor olur bende 24 haftalığım haftaya alıcaz insallah bu hafta boyasını yaptırdık
Kahraman35 Gulcinozdmr hiç öyle şeyler getirme aklına canım. Bizim de hayatımızın garantisi yok Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin öyle düşün. Ben de 22. haftadan sonra tulum badi falan almaya başlamıştım. Sıraya koyduk çok sıkışmayalım diye. 10 gün önce bebek arabasını aldık. 450 lira çek kazandık. E bebekte çek veriyorlardı. Geçen hafta sonu da o çekle ihtiyaçlarını aldık. Şimdi 27+4 oldum çok şükür. Biz tayinci olduğumuzdan oda yapmayacağız beşik alacağız bi de şifonyer. Mayısta şifonyer ve kıyafetler, haziranda beşik diye sofraya koyduk😄 temmuzda da doğum inşallah.
Kestane 35. Haftadayım 24-25 lerde satın aldık daha dün yerleştirebildik kokusu çıksın diye bekledik biraz
ebrarmom08 Gulcinozdmr bizde 25nci haftamizda aldik daha gelmedi geldi gelck derkn anca oluyor 28 hftalgz daha haftaya gelickms
pptya01 Ben beşik ve dolap aldım ayrı ayrı. Tam hatırlamıyorum ama 4. Ayımdaydım sanırım taksitle aldık bitirdik ben çok sabırsızımdır. Allah korusun birşey olcak olsa 40. Haftada da olur bence
Reparista Gulcinozdmr bende çok geçe bırakmayı düşünmüyorum gezmesi bakması karar vermesi kolay olur diye Ama gel gör ki kaynanam ne gerek var oda yapmaya diyor Sahi ne gerek var büyüyünce baza alırız 😃
Saratln Gulcinozdmr Allah korusun yavrularımızı bişey olsa doğduktan sonrada olabilir canım doğunca ah tamam deyip bitmeyebilir tabi Rabbim esirgesin öyle düşünme bence.. ben 21 haftalığım ufak tefek şeyler (bez şampuan pamuk deterjan ve benim için gerekenler) dışında bişey kalmadı alınacak..