Nesli3310 Merhaba arkadaşlar Batman'da özel yaşam hastahanesine gidip Tahir doktor da doğum yapan var mı memnun kaldınız mı ilgili bir doktor mu doğuma çok az kaldı halen karar veremedim yardımcı olun lütfen 🙏🏻
Burcu3572 Nesli3310 Ben zeynep hanıma gidiyorum canım şu anlık memnunum tahir hocayı bilmiyorum benim de doğuma az kaldı
Nesli3310 Burcu3572 bana 25 gün kaldı ALLAH yardımcımız olsun acaba Batman hastahanelerin de normal doğum da epidural yapıyorlar mı ?
Burcu3572 Nesli3310 hiç bilmiyorum ama genelde ileri teknoloji medical de var bende oraya temizlik bakımından çok güveniyorum doktorum ama yaşam da nr yapacağımı bilemez oldum 40 gün kaldı doğuma hala karar vermedim
Nesli3310 Burcu3572 Medical de çok stajer var diye duydum ve doğumhane korkutucu dıyorlardi anlamadım ben de peki nöbetçi doktor var mı gece ?yoksa kendı doktorun mu olacak ?
Burcu3572 Nesli3310 benim sezeryan olacağı için planlı doğum hiç konuşmadım doğum tarihini bu sefer gidince inşallah konuşurum senin belli değil herhalde
Nesli3310 Burcu3572 benim normal doğum olacak bir aksılık olmaz da tarih 19 mayıs görunuyor Zerya2019 olmazsa oraya gidip bı görüneyim muayene ücretleri nasıl
Zerya2019 Yaşam has.bilmiyorum ama ben medicale gidiyorum ordaki doktorlar baya ilgili doğum konusunda da iyi olduklarını çok duydum çevremdeki çoğu kişi medicalde doğum yaptı yakın zamanda seninde az günlerin kalmışsa uğramanı tavsiye ederim Emire hoca da çok tatlı Cengiz bey de çok ilgili 👍🏻
Burcu3572 Zerya2019 Evet ikisi hakkında bende iyi şeyler duydum peki doğum ücretlerini biliyor musunuz
Zerya2019 Doğum ücreti 1500 tl hem sezeryan hem normal doğum aynı tek kişilik odaya da gecesi 250 dediler iki kişilik oda yanlış hatırlamıyorsam 175 gibi bişeydi hastaneden bilgi alabilirsiniz
Burcu3572 Zerya2019 ciddi misin 2400 diye duydum bir ara sanki evet oda fiyatları öyle oda dahil değiş mi ameliyat fiyatına 🙄
Zerya2019 Bende hastaneyi aradım canım istersen sende yarın ara teyit ettir sigorta meselesi de var malum bilgilerine göre fiyatını veriyorlar