Haribo42 Kizlar valla hareket etmiyosa cok korktugunuz anda karam yiyin valla 30 dakka oldu daha durmuyo 2 dakka bekliyo bi daha basliyo tekmelemeye bi karnima viruyo bi rahmimde hissediyorum ben bile yoruldum o yoeulmadi😂😂
Rabia2019 Haribo42 ayy benimki 19 haftalık oldu hala cinsiyeti kesin değil hep dizlerini karnına çekip oturuyo perşembe günü randevum var karam yiyim de gideyim bari 😂😂
feyzaa34 Haribo42 19 mu🤦♀️ benim kiz cok tembel ben anladim bunu. Sadece içeride dolaştığını hissediyorum yumruk filan yok. Bende 19+4
Aysedgrlikrkmz Haribo42 bende öyle hatırlıyorum biz bugün itibariyle 19.haftamıza girdik ben daha hissedemedim Buarada cinsiyet belli öi 🥰
Haribo42 Rabia2019 ayy insallah ogrenirsin cinsiyet netlesince insan bi ohhh cekiyo ben cokkkk merak ediyodm 16 ikén ogrenebilmistim.. millet hep 12 de ogreniyo valla bende hayret ediyorum.. Karam ye iki tane gör😂😂😂 sana gulumser bile🥰🥰🥰🥰🥰🥰
feyzaa34 Rabia2019 idrarını tut bide kuzum ben ikidir idrar tutup gidiyom bizim kız 15 haftada gösterdi geçen hafta 18 dede kesin kiz yani vajina görüyorum dedi
Haribo42 feyzaa34 ben gun icinde boyle tekme hissetmiyorim ama her gece 9 la 1 arasi bi ara tekmeliyo tatli yiyorim bilerek bu saatlerde 😂 cikolata yani 😁 biraz geciyo 30 40 dakka basliyo 😂 bide sirt ustu yatmassam oyle iyi hissedemiyorum yan yatinca filan daha hafif ben o yuzden tekmelerse sirt ustu yatiyorum hemen
Rabia2019 feyzaa34 tuvalete sıkışma demişlerdi şimdiye kadar hep öyle yaptım ama boş yani hep kapattı bacaklarını oturdu😂 bu sefer de öyle yapayım bakalım inşallah net gösterir artık 🙄
Milayagiz Haribo42 o günlere gelmek için heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum canım bebeğimi hissetmek kim bilir ne kadar güzeldir öyle değil mi kızlar 😍😍😍
feyzaa34 Haribo42 bu karam aşkı bende vardı 17lerde tiksindim ama bakalım denicem dediklerini eşim 10da eve geliyor gelirken karam alsın yiyip yatis pozisyonuna geceyim belki vurur tembel kizim😂😂😂
Aysedgrlikrkmz Haribo42 erkek inşaallah değişmez 🥰🥰 doktor herseferinde %80 %90 erkek diyor 🤦🏻♀️ Alışverişe başladın Mı ben biberonda çok kararsız kaldım da weebaby nasıl acaba 🙄
cansn99 Haribo42 bende 11 haftalık doktor kız gibi dedi sivilcelerimde var ekşi aşeriyorum kafamda netledim benim ki kız😂😂
Haribo42 Milayagiz tabiii ins sende hemen hissedersin😍 ben allaha cok dua ettim’erken hissediyim diye 17 ye gitdim hissetmeye basladim ilk gebeligim.. cok takintili bi insanim ben bide hep dusuk tehlikem vardi halada riskli.. diyodum bari hissediyim
Haribo42 feyzaa34 aslinda kizlar hareketli olur derler ama belki vuruyodur ama sen daha tam hissedemiyosundur tahminimde bu bikac hafta icinde bi anda hissedersin tekme😍
Milayagiz Haribo42 inşallah yaa benim ki daha 8. Haftada ama daha şimdiden herşey için acele ediyor insan sabırsızlanıyor