susuoz Buseersoy Yakın zamanda kuzenim gitti,doktor bey 22. Haftanın en ideal zaman olduğunu söylemiş hem bebek daha çok gelişiyor hem daha net oluyor garanti olsun diye biraz bekleyin derim,bende sabah gideceğim detaylıya güzel geçer inşallah
Ozgesvndk Buseersoy ben 20. Haftada yaptırdım canım. Merak ettik bekleyemedik . Ama daha ufak olduğu için mi bilmiyorum bayağı bastırarak baktı ve canım yandı. Beyinde bazi bölgeler tam görünmediği için 22. Haftada tekrar çağırmıştı.
Ozgesvndk Buseersoy anladım haklısın o zaman 😅 ben Samsun eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım ücretsiz canım. Bayağı detaylı inceliyor doktor her incelediğinde normal deyince bir rahatliyorsun. Annelik ne demek ilk o zaman anladım 🤗
susuoz Eğer istanbuldaysanız Cerrahpaşa da Perinatolog Dr. Ali Benian var iyi doktor olduğu söyleniyor
susuoz Buseersoy bende aynı durumu yaşadım en son erkek söylendi ama emin olamadım sabah emin olacağım nasipse rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
nazende Buseersoy Ferit bey mi söyledi hepsini? Bize de önce kız dedi şimdi erkek diyor.haftaya detaylıda net belli olur inşallah.