Naz60 Merhaba kızlar Doktorum 9. haftada gelmemi söyledi rutin testler için ama bir bilgim yok neler yapılacak acaba ??
alyavetuna Naz60 benim hiçbirinden haberim yok daha öncesinde test yapıldı mı. Gittim ilk muayeneye herşey yolunda dedi test falan yapmadan postaladı beni 6.haftam bitti benimde. 9. Haftada test falan var mı burada durayım bende.
sevgitekes Naz60 14 tane falan test var özelde çok pahalı oluyodu 10 tanesini sağlık ocağında yaptım kalanı devletten hepsini toplayıp ozel deki doktoruma gostericem
Birkalpdaha alyavetuna canım bende 6da kontrole girmiştim kalp atısını henüz duymamıstık belki ondandır bilmiyorum ama 7+3 de tekrar gittim kalp atısını duyduk tüm testleri ondan sonra istedi idrar tam kan sayımı tsh falan 5tup kan alındı
Merius Torch testi yapacaktır genel kan vs korkma yani canım idrar testi de var başlangıç ve orta idrar kültürü almışlardı yakın caman da yaptırdım ordan biliom 😋
Naz60 sevgitekes İlk gebelik olunca eşler biraz özen gösteriyor o şekilde uğraşmaz asla benimki bir yerden hepsi olsun bitsin der ☺️
alyavetuna sevgitekes merhaba detaylı olacakta ne testi onlar sağlık ocağında hormon vitamin verdim birde antirubella sürekli anti yazan bir tahlil verdiler başka bişey vermem gerekiyormu
alyavetuna sevgitekes ayy çok teşekkür ederim ❤ soracağım burada devlette kadın doğuma sıra bulmak mümkün değil özel hastanede yok burada dahiliyeye gider yaptırırım kendi doktoruna gittiğimde gösteririm
sevgitekes alyavetuna bizim özel doktor bunları istedi ama özelde baya pahalıya geliyodu sağlık ocağında 10 tanesini yaptım
alyavetuna sevgitekes bende haftaya devlete gideceğim orda yaptırayım dahiliyeye gidip soylıyım kadın doğuma sıra bulmak imkansız. Çok sağolun yahu öğrendim oldum valla