aesma Sebla55 7. haftalıkken sağlık ocağında 150/80 çıktı doktor korkusu var bende sanırım heyecandan yükseldi😟 şuan 10. haftadayım ama hastanede bakmıyorlar tansiyonuma hiç. bakılması gerekmez mi
Ozlemr Sebla55 benimde ilk zamanlar doktorda ölçtüklerinde hep 13-8 falan çıkıyordu hrlde heyecandan. Evde ölçtüğümde 11-6 10-5 falan çıkıyor 22 hafta 4 günlük
Sara Sebla55 bende degıse bılıyor bır gun yuksek cıkıyo bırgun asagı cıkıyo.😒😒😒😒😒o yuzden basımda catlıyo
Sulegorkemakyol 23 haftayım 10/6 çıkıyo gebeliğimin en başından beri hep 10/6 çıkıyor bunu illa hastanede bakılmasınada gerek yok yani evde bunu yapabilirsin kendin
Sara Sebla55 Vallah cok karmakarısık durum ya ben oyle zaman oluyokı aksam yatıyorum basım agrısıından yatamıyorum.😭en cokda tanısyonum kalkınca oyle oluyom
Sara Sebla55 bende en cok 19 haftamda rahatsızlık cekdık .Yanıkı ölüyodum.Bence cocuk dahada buyukdukce daha bas agrıları dahada cokalıcak Allah kolaylık versın bızlere 🙏
Kubrakrks Benim suan 19.hafta basim agriyordu sağlıkocagina gittim 13.8 cikti fazla tuzlu yeme dedi dikkat et dinlen dedi.