Canan_ Canım annişlerim bizde son 30 , hep doğum postlarını okurken acaba bende bir gün yazabilecek miyim diye düşünüyorum hep🥰 İnşaAllah o an hayırlısıyla cabucak gelip çatar. Sizde durumlar nasıl? Şafak kaç ?
Sezgin Canan_ bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum. Çatlayacağım artık son 16🙈 allahım artık doğurmak istiyorum çok bunaldım
Canan_ Sezgin Az kalmis cok sukur, ama son gunler de bayaga zor geciyo yalanci sancilar kendni yarm dunya gibi hissetmeler yatakta anca saga sola donmeler 🤦🏻♀️
Canan_ Semraylmzr aii canm benm 🥰 gunlerin gecse bile sen artik yolun sonuna gelmissin Allah bir avazda kurtarsn canm, dogum hikayeni yazmayi unutma 🥰
Canan_ MucizemmmLiya ay ne kadar az kalmiss 🥰 insaAllah cabucak gelir kuzucuk, rabbim sag salin kurtarsin ikinizide insaAllah ❤️
MucizemmmLiya Canan_ insAllah canimm ama su son günler hic gecmek bilmiyor sabah aksam bekliyorum 😍🥰🥰 tik yok
derya14 Canan_ Bizimde son 40 😊bende aynen öyle düşünüyorum Doğum hikayemizi yazmak nasip olcak mı diye :)sanki o an hiç gelmeyecek gibi hem çok hızlı geçiyor hem çok yavaş 😊
Canan_ derya14 evet canim ya banada oyle geliyor hem hizli geciyor hemde yavas 🙈 ama artik kucagimiza almak istiyoruz haklica 🥰 saglikla gelsnler insaAllah ❤️