Naz60 Elvan88 8. haftamdayım 1 haftadır bulantım var ama kusmamak için sürekli nefes alıyorum camdan dışarıya cıkıp hava alıyorum ve yutkunuyorum Gecicek gecicek diyorum kendi kendime öyle kandırıyorum midemi 🤣
Btldrcn Elvan88 bende 6 haftalık hamileyim bulantılarım başladı yavaştan kusma derecesinde değil ama tiksiniyorum birçok şeyden bir de çok istahsızım halsiz uyku modunda kasık ağırlarım da oluyor arada 😒
Elvan88 Naz60 ilk hamileliğimde tam 3 ay kustum serumlarla gıda aldım çok kötüydüm yine öyle olurum diye çok korkuyorum 😞
DemetDigesu 13 haftama gırdım 12 haftamda yavasladı sımdı gun asırı oluyor oncesı berbattım 5 kg verdım
Esramtr Bende 6 haftalık hamileyim kusma falan yok ama bağışıklığım çöktü faranjit oldum boğazlarım çok kötü
Btldrcn Esramtr geçmiş olsun ya ben de grip oldum ilaç alamıyorum sadece meyve ve günde bir bardak nane limonla geçirmeye çalışıyorum ama hiç direncim Yok dediğiniz gibi 🤦🏼♀️
Btldrcn Esramtr bu arada kalp atışını duydunuz mu siz bana doktorum yarın gel dedi ama inşallah duyarız 🙏🏻
Elvan88 Btldrcn ben doktora gitmedim hala kan tahlili bile olmadım kesenin oluşmasını bekliyorum bu haftalarda çok belli olmuyor çünkü
CanselYrdkl03 Bugün 5+5 günümüz. Kasık ve bel agrisi var. Ve ilk 3 hafta erken uyanıyordum şimdi tam tersi uyumak istiyorum. Mide bulantım arada bir oluyor. Yarin ilk muayenemizi olacağız insallah 🤲🏻