Naz2li1 Dila06 ben gittim sadece tek hesapları para durumum el veriyordu ama vicdanım el vermedi hiç tavsiye etmem
Dila06 Naz2li1 normal Doğumdan korktuğum için isteğe bağlı sezeryan yaptırcam biraz mecburiyetten açıkcası 🤦🏻♀️
Dila06 Aryaalina muane ücreti 125 kan idrar vs ayrı ücret ödüyoruz ben Doğum paketi almadım aslında alsaydım başlarda daha uygun 4500 dogumda 3500
Dila06 Aryaalina Hasan kafalı gittiğim doktor 3500 diğer doktorları bilmiyorum yani normal dogumda sezeryan da aynı ücreti ödüyoruz 1 gün yatış ertesi gün yatman gerekirse farkı var yine
Zelnuray Dila06 bence fiyatlar bana göre çok uygun 4000 koru da doğum paketi yaptırıyorsun sana 8 tane muane ücretsiz hak veriyo ama burda öyle değil sınırsız muane hakkım var istediğin kadar git
Dila06 Zelnuray Yüksek ihtimal sezeryan normalmi doğumunuz ben 37 haftadayım Cuma gün verecek doktor fazla heyecanlıyım 😇
Erenbatununannesi Zelnuray bende Zeynep hanıma yeni başladım 32 haftalık hamileyim buraya tayin sebebi ile geldik nasıl bir doktor
Zelnuray Dila06 28 olduk bizde 🙈 normal istiyodum ama işler bizim pek yolunda gitmiyo plasenta aşağıda olduğu için sezaryen gibi dedi doktorumuz
Dila06 Zelnuray ben Doğum paketi almadığım için biraz fazlaya geliyor evet Doğum paketi daha uygun oluyor
Zelnuray Dila06 ama artık her yer öyle etimed düşündün ben ama oranın iyi bi yer olduğunu düşünmüyorum isim falanda değiştirince iyiki gitmemiş diyorum
Dila06 Zelnuray bende medicana medisis falan sordum ucuk gerçekten umarım bura hayırlı olur benim için