Zeyzey20 Ben 24 haftalık gebeyim ve yeni yeni bi kaç zıbın bi kaç takım aldım sadece sizler neler aldınız neler almayı planlıyorsunuz ?
Hulyalp Zeyzey20 26+5iz. bi kac yeni battaniye zibin gibi kiyafet. Ek olarak emzik biberon gibi seyler de aldim sagolsun kardesim kizima kizinin kiyafetlerini yolladi nerdeyse hepsi yeni cok cabuk irilesti kizi. bi akrabamizda ogluma kiyafet yolladi. Kiyafet masrafi cok yapmamis olacagim. Yikatmaya ve utulemeye basladim. Bu hafta sonu da insallah kendime pijama takimi alip besik bakmayi dusunuyorum
1ogrencianne Zeyzey20 19 oluyorum yarın, ben sadece zıbın ve alt temizleme pamuğunu almıştım. Bugün annem geldi yanıma o tulumlar, pijamalar, hastane çıkışı aldı 😊 ben de yavaş yavaş internetten alacağım geri kalanları 😊
Sevdaninmucizesi Zeyzey20 kıyafetle alakalı herşeyi alındı battaniye pikeleri de alındı biberon alt açma set bebek arabası bir çok eksiği alındı ufak tefek eksikler kaldı beşik de son ay alacağım ztn 26+2 yiz şuan 😍
Zeyzey20 Hulyalp Hulyalp ne kadar guzell😊 şanslısın bende ufak ufak alıyorum artık nasipse bende 1 ay sonra falan büyük eşyaları almayı planlıyorum yıkama ve utulemeyi ne zaman yapmayı planlıyorsun
Zeyzey20 1ogrencianne bende 20. Haftamda başlamıştım tek tek tabi😊 internetten bende aldim bebecimo diye bi site var ve herseyi çok guzel geliyor ben çok memnun kaldim tavsiye ederim fiyatlarida uyghn ve kalitelii
Hulyalp Zeyzey20 kiyafetler geldi alicaklariminda cogunu aldim. Yikatmaya basladim yarin son posta beyazlari utulucem canim. Sonra hastane cantasi icin olanlari ayirip geri kalani dolaba yerlestiricem 🤗
Zeyzey20 Sevdaninmucizesi ne kadar güzel ya hersey bitmis bende inşallah bu ay içinde yavaş yavaş herşeyi almayı planlıyorum obur ayda buyuk esyalari almayi düşünüyorum 😊😊