DidemYldrm XveAnnesi ben zaten uzun yıllar spor yaptım o yüzden bir yere gitmeye gerek duymadım evde kendim yapıyorum yeterli oluyor
XveAnnesi PembeLia canım ben boluda yaşıyorum devletletin düzenlediği gebe okulu var birinde pilates dersi birinde normal dogum için nefes egzersizleri veriliyor doktoruna sor hastaneler de toplum merkezlerinde böyle etkinlikler oluyo tavsiye ederim
Aysima11 DidemYldrm Daha kilo Alman için zaten çok erken bence O haftalarda kimse fazla almıyor 6. 7. Aydan sonra insan kilo almaya başlıyor
DidemYldrm Aysima11 spor yaptığımın için almadım zaten bir de dikkat ettiğim için dikkat etmeseydim Eminim alırdım zaten almak istemiyorum böyle mutluyum 🤗
BusRAmazan Lidya doktorun her qittiqimde soruyor kilo mu we hic yeter alma artik demiyor 54 kiloydum şuan 74 kiloyum
BusRAmazan Duru bnada öyle diolardi ama bnm pk öyle olmadı normalde 33 uncu haftaya kadar 20 aldım sonraki 2 hafta hic kilo almadim eskisi qb çok almiyorum inş almamda yeterince aldim
BusRAmazan Fatmanne boyle az kilo alanlari qorunce kotu oldum Allah tan tek deqilmisim moral oldu bnada
BusRAmazan Seilz aldiqiniz kilolari werebildiniz mi acaba bnmde daha25 qun war doquma20 kilo aldım 25 ile tamamlasam sukredicem diorum
Seilz BusRAmazan hepsini verdim 40 kım çıktığında eski kilodaydım bol bol su içtim ve emzirdim 😊 verirsinizzzz merak etmeyin az kalmış 😌😌
BusRAmazan Emine24 ilk 3 ay düşük tehlikesi wardi te iç yat dedi doktor. sonrada esi aşağıda dediler yine ye iç yat 6.7 ay öyle seçti ondan çok aldım fazla ayakta duramiyorum aqrilarim da oluyor inş doqumdan sonra weririz tek ümidim o