Meryy123 Mesela dalak kivi gibi yiyecekler için elini yıkamadan vücuduna dokunursan Doğum lekesi olur diyorlar böyle olan var mı
Yasemincifci Meryy123 bunlar gerçekten oluyomu acaba ya merak edyrm ben gğnde bitane kivi yiyorum çilekte yedim sakatatları pek önermiyolar onun için yemedim baklm leke oluşcakmı oluşmazsa bilelimki batıl inanc
meva_ Meryy123 kivimi ilk kez duydum ben yiyorum da hiç biyerime sürdüm mü elimi şimdi bi soru işareti oldu 😶😶
Meryy123 meva_ bende çok yedim de işte mesela dokunduğun yerde tüycüklü ben gibi bişey çıkıyor diyorlar
Cihanberk Kivi ilk kez duydum bende, ama karadut yerken biraz korktum acaba o iz bırakır mı diye, çilek zaten hep yiyorum 🤔
meva_ Meryy123 demekki bu çilek yeme kivi yeme vb. Seyler heralde yörelere göre değişiyor ben anneme diyorum ben duymadım hiç diyor 😀 hep çilekte yedim kivi de nerdeyse her gün yerim burda okuyorum bu tarz seyleri insallah bişey olmaz 🙅♀️ 🙂
34elif Meryy123 Zeytin , cilek ,ciger cnm bunlari yerken cok dikkat et Ablam inanmamisti zeytini kizinin bacagina surdu leke cikti annem de ablama hamileyken ciger yemis kolunun altini kasimis ablamin koltuk alti sipsiyah dikkatli olmakda fayda var