Minnosaile sirin41 canım orası hassas oluyor onunla uğraşana kadar ağda yaptırmanı öneririm. Ben ağda yaptırıyorum hamilelik hormonlarından dolayı zaten hemen çıkmıyor 🙂
bengiben sirin41 cımbız, ağda gibi kılı kökten alan şeyler yasak olmadığına göre ve epilatör de çoklu cımbız mantığında çalıştığına göre yapabilirsin tabi sen rahatsız olmuyorsan
Crnerkn sirin41 karın bölgemi almıyorum ama bacak koltukalrı epilator kullanıyorum çok da rahat bence. Bi baskı bişey yapmadığın sürece sorun olucağını sanmıyorum canım, zaten kendi aletin hijyen problemi de yok nolcakki kullan
Fenci sirin41 ben doktoruma sordum hani bebeğe bı sıkıntısı olur mu diye titreşim falanda oluyor ya o da ultrasonla daha yüksek ses dalgası gönderiyoruz bı sıkıntı yok dedi😉
Merve123a sirin41 yok cnm. Bişey olmaz ben yapıyordum 6 gün sonra doğuma gitcem işlh hiç bi sikinti yaşamadim yani
Tuanam01 Hiçbir sorun olmaz sen rahat olduktan sonra bende öyle yapıyorum 34 haftamdayım sadece artık görmek yok elimim yettiği yere kadar kendimce uğraşıyorum