Goncagl PakizeMehmet bi bilgim yok canım o konuda hamile değilim düşük yapmıştım o zamanlar ona gidiyorum şuan kontrollerime gidiyorum
Cinars16 Hayat16 zubeyde hanimda dogum yapicam insallah gecen hafta 3 gun yattim orda ilgi alaka superdi kendimi ozel hastanede gibi hissettim herkes icten ve samimiydi doktorumda harika zaten daha ne isterimkii 😍👪
Goncagl Cinars16 hangi doktora gidiyosunuz oraya gitmeyi düşünüyorum hamile kalırsam eğer düşük yapmadan önce dorukdaydim memnun kalmadım
AmatorAnne PakizeMehmet siz de doguma az bir süre kala mi Bursa'ya gececeksiniz. Çünkü ben de son bir ay kala geçeceğim. Kontroller olmadan doğum için son bir ayda kabul ederler mi endiseliyim.
PakizeMehmet AmatorAnne vallahi Şanlıurfa da öğretmenim mecburum buna kabul ediyorlar bazı doktorlar işte araştırma içerisindeyim.
PakizeMehmet AmatorAnne instagramdan takip eder misiniz burdan bulmam zor 3 Haziran’da kontrole gidecegim
Dabat Doruk hastanesine giden arkadaşlar çekirge dorukla yıldırım doruk arasında fiyat farkı varmı biliyormusunuz