Rknvlkn Aysedgrlikrkmz şuan 20 haftalığım canım geçen hafta 19 haftalıkken kontrolde doktorum boyu baş ayak 20 cm kilo da 230 gr demişti
Taneminci Aysedgrlikrkmz 17+5 ti sanırım en son muaeyene olduğumda 197 gr dedi doktor bugun 19+0 ben hiç kilo almadım
Kelebegimmm Ben ne kadar aldımı bilmiyorum ama bebeğim 16+3 180 gr.bişey sorucam şimdi aklıma geldi.bu gün kontrolüm vardı.bende geç döllenme.normalde 16+3ğm bu gün ama bilgisayarda 17w3d yazıyordu.yani 17 hafta 3 gün.şimdi 18. Haftamı sayılıyor 16mı?
Elininanasi Kelebegimmm Son adet tarihine gore.son xesdelik vaxtun ne vaxtdursa ele sayilir Meselen men 22+1em Uzi gosderir 24.23 25 bele gosderir.hekim uziyle goturur ama en dogrusu adete gore goturmek
Elininanasi Kelebegimmm 1 hefte onde gedr.eyer adete gore 17+3sense. Evvel 16+3 kimi gosfrtirdise demeli qaydaya dusub hamileliy Yox ele adetw gore 16+3se 1 hefte onde gedr artuq normaya dusub.adet tarihine gore goturmelisen.
Kelebegimmm Elininanasi mende adetden 2 hefte geri idi yeqin o qaydasına düşer.daha 1 qy sonra gedende biliner yeqin)
cansuuhakann Aysedgrlikrkmz 18+4 350 gram. Önden gidiyoruz. Ben 0 kilo. Daha almadım. 52.5 la devam ediyorum.