Misskokulumm Ya çok çok afedersiniz ama büyük tuvalete 3 günde bir çıkıyorm ve kabız olmuşcasina zorlanıyorum var mı aynı durumda olan 😖😓
Aspenya44 Misskokulumm ben haftada 1 çıkıyorum bana probiyotik verdi bi işe yaramadı bugünde dupalac verdi
Ela11 Misskokulumm kaç haftalıksın canım bende aynıyım ve karnım artık patlamak üzere kayısı da yedim yoğurtta yedim herşeyi denedim çıkamıyorum yarın doktoruma da söyleyeceğim ben 40 haftalığım çıktığım zaman da çok canım acıyor
hohomoromu Misskokulumm Bol su iç canım katı aşırı katı gıda tüketiyorsan dikkat et ekmek pilav makarna vs kayısı ye su iç 👍
Misskokulumm Meryu canm demir ilacı değil de bulantı için bir ilaç kullanıyorum alakasi var mı bilmiyorum
Ela11 Misskokulumm ben o haftalarda genelde hep ishal olurdum şuan acayip derecede kabızım patlicam artık
Deget Misskokulumm nerdeyse tüm gebeler senle aynı durumda bol su iç yürü lifli gıdalar tket bide bamya ve roka özellikle çok işe yarıyo bende
[silindi] Misskokulumm yürüyüş sabah uyanır uyanmaz su içmek ekmeği katı gıdayı azaltmak işini kolaylaştırır
TayMer Misskokulumm hakiki zeytinyağı. Limonla 2 hafta çıkamadım ilaçlarım yüzünden artık istemsiz ıkınmalarım başlamıştı zaten doğum riskim vardı zeytinyağı ile rahatladım canım dene. Bir zararı yok ebem bile çok iyi yapmışsın dedi
Buseecik Uc gunden ınce aklıma gelmio bagırsaklarım ucuncu gun calısıyım artk dıo ben bazen lagman kullanıyorum ve mahnezyum hapıda cok iyi ertesıne tuvalete cıkarır dr vermedıyse sorup alın
Hzlhakko Misskokulumm çocukluğumdan beri bilirim bir su bardağına 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı koy yemekten sonra iç çok güzel çıkarsın tuvalete