Oflaz-kayra61 Aysedgrlikrkmz canım ilk defa duydum siteyi postun yukarda kalsın diye yorum yapıyorum merak ettim bende
1ogrencianne Aysedgrlikrkmz canım ben de gördüm o siteyi almayı düşünüyorm birkaç şey uyku tulumları çok hoşuma gitti 😊
Bulut74 Aysedgrlikrkmz ben aldım ilk kızım da bu arkasında yazılar yazan ayaklı pijamalardan, çok iyi diyemem, kötü de değil idare eder malları 😉
Oflaz-kayra61 Aysedgrlikrkmz bakıyım canım bide enucuzbebekmarketi diye bi site var ben ordan sipariş vermiştim oranında ürünleri çok güzel ve baya uygun istersen orayada bir bak derim
1ogrencianne Aysedgrlikrkmz çok iyi tutmuş fiyatı benim de dikkatimi çekti o site fiyatlar bana da uygun geldi güle güle kullan canım 🥰
seyda38 Aysedgrlikrkmz ben 33 haftaligim oğlum un nerdeyse yarısını ordan sipariş werdim tulum falan takım çok gzl ben beğendim
Aysedgrlikrkmz seyda38 ay bende beğendim Rabbim hepimize sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşaallah 🥰🙏🏼
Aysedgrlikrkmz 1ogrencianne teşekkür ederim inşaallah iyidir %100 pamuk yazıyordu zaten kısa bi süre kullanacak o yüzden aldım bakalım 🥰