Dilanakbaba Merhabalar arkadaşlar normalde Doğum tarihim bayrama denk geliyor ve bayramda doktorum yok.öncesinde alırız gelişimi iyi dedi.Ben normal Doğum istiyorum fakat tarihinden önce olacağı için suni sancı ile olucak.suni sancı ile normal Doğum yapanlar tecrübelerini aktarabilir mi?Aşırı acılı olduğunu duydum ben, hatta suni olacağına sezeryan ol diyen var
ceco Dilanakbaba benimde bayrama denk geliyor ama doktorum hastanede 🤔 6 7 Haziran dedi ama öncesin de de gelebilir dedi
hunilimom Dilanakbaba benimde doktorum bebek pozisyonundan ötürü 38 de sezeryan olabilir dedi bayrama denk geldiği için mi öyle dedi acaba 🙄🤷♀️
Dezehs Dilanakbaba nedenki kendi sancini bekle cnm daha iyi benim ilk dogum suniydi ama keske biraz daha bekleseydim kendi sancim olsaydi digerlri kendi sancimla oldu daha dayanilir
Flora34 Bende suni sancıyla doğum yapmak zorunda kaldım suyum geldiği için. 7 saat suni sancı çektim. Gerçekten kolay değil. Doğum çok daha kolaydı bana göre. Sancı olmasa 10 tane doğururum herhalde 😂
Dilanakbaba hunilimom olabilir canım.bende sezeryan olmaktansa suni sancı ile normal Doğum yapayım dedim.ama işte suni sancı hakkında iyi şeyler duymuyorum