CansuCaner Kızlar merhaba. 7+1 deyim şimdiye kadar herhangi bir problemimiz olmadı. Son iki saattir kasıklarım ağrıyor regl ağrısı gibi. Doktorumu aradım kanaman yoksa yarın gel önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum dedi ama ben çok endişeliyim. Neden ağrım var acaba? Sabah açıkhavada kahvaltı ettim biraz üşüdüm ve hem sabah hem de öğleden sonra yemeği biraz ağır kaçırdım bunlar sebep olmuş olabilir mi yoksa bebeğime mi bir şey oluyor?
Dilanyilmaz55 CansuCaner ilk başlarda kasik ve karın ağrısı normal canım doktorlar öyle söylüyo eğer çok aşırı şiddetli değilse ve kanaman yoksa doktorunun dediği gibi önemli bisey yoktur kafana takip içini püsürleme hiç bisey olmaz allahın izniyle 😊
oykusss CansuCaner Rahim büyüdügu için adet ağrıları gibi ağrın olması cok normal diğer haftalar biraz daha azalıyor merak etme . Şuan da yemek yedigin için dua et 🤣 bende 7+6 yim bir haftadır mideme birşey gitmiyor kusmaktan 😔🤦
Gulay77 CansuCaner bende 7+2 deyim bugün canım aynısı bende de vardı dün dr a gittim rahim büyüdüğü için normal dedi hiç bi sorun yok çok şükür 🙏🏻 Bol bol dinlenmeye çalış bi de ağrı yattığında geçiyorsa normalmiş uzun sürerse bi dr a git canım.
CansuCaner Vücudum bünyem değişiyor yadırgıyorum o yüzden korkuyorum sanırım. Yemek de ağır geldi herhalde midem de ağrıyor çünkü. Şiddetli değil hafif hafif sızlıyor inşallah iyidir bebiş. İçimi rahatlattınız biraz çok teşekkür ederim 😊
CansuCaner Bulantı hep var ama kusacak kadar değil henüz çok şükür 🙈 Allah yardımcın olsun umarım atlatırsın bir an önce bulantılı günleri.
Tugcehkn CansuCaner canım bu ağrılar çok normal ben 16 hafta oldum hala ara ara ağrılar oluyor ayaklarını biraz yukarıda tutacak şekilde uzan ıyi gelir 😊