Hllswm Kızlar 16 haftalıgım 2 gündür bu saatlerde karnımın sol tarafında bi baskı gerilme gibi his oluyo korkuyorum normal mi? 😶
Ankara-06 Hllswm elinle hafif yokladıgında sağ yumuşak sol sertleşme olup bi süre geçiyorsa Bebek orada oluyormuş geçen hafta aynı şekilde oldu bendede
Deryassssssss Hllswm bende bugun 16 haftalik oldum cnm su anda benimde sol tarafimda hafif siplenti var bilemiyorum bebekmi
Hllswm Birde 3 4 gündür gribim sürekli hapşırma burun silmek oda mı acaba sebep oluyo başına gelen var mı
Kelebegimmm Bende de aynı.bazen dokununcada ağrı hiss ediyorum.bu gün ultrasona girmişdim sağ tarafımda baktı hep.ağrayan tarafda sağ bende
Hllswm Deryassssssss Kelebegimmm. Bu hafta uterus cok hızlı büyüyormus o yüzden agrı gerginlik hissedilebiliyomus ama yinede korkuyo insan sanki pat diye düşecekmiş gibi geliyo kımıldamak istemiyorum yerimden 😣😥
Kelebegimmm Hllswm peki ne zamana kadar devam ediyormuş?bilginiz varmı?aşırı geriliyor sağa yatsam olmuyor sola yatsam olmuyor
Hllswm Kelebegimmm valla bilmiyorum ki hepimizde aynı sorun var demekki normal die düşündüm ins en kısa zamanda gecer bende yatınca karnımı tutuyorum sanki düşecek gibi gelio
Hllswm Kelebegimmm aynen canım saglıkla kucagımıza alalım hepsi unutulur gider rabbim o günleri sagsalim güzellikle göstersin ins 🙏😍❤