Ireem Arkadaşlar 35 haftadayız çok kasılmalarım başladı doktor normal dedi ama çok korkmaya başladım ilk bebegim biran önce doğsun istiyorum ama bi anlamda çok korkuyorum😣😣😥😥
1PrensAnnesi Ireem sağlıkla gelsin miniğin cnm 💙 sen her ihtimale karşı kasılmalarını dakika olarak ölç ve sürekli lavaboya git belki nişanın gelir yada suyun gelmeye başlar darısı bizlere inş 👍🏻🤰🏻
Ireem Hala normal mi sezeryan mi doktorumuzlada konuşmadık evde durup durup nasıl olacak diye kendimi yiyorum
Handeaslan39 Ireem canım normal diye bekler büyük ihtimal doktor 40 haftaya kadar bekleniyor bazen 40 haftayı geçiyor çatı muayenesi yapıncaya belli olur zaten
Handeaslan39 reflesha her iki tarafta oluyor canım net olarak bi yerde olmuyordu 😂😂 genelde ayakları aşagıda olduğu zaman çok acıyordu günde 10 dam fazla kasılmamalı gerek dedi doktot 😂😂
Handeaslan39 reflesha zaten kasılmayı anlarsın bir yanda durup kalıyor hafif agrı vuruyor🙂 Rica ederi im canmmm.
imran2334 reflesha eylulannesii gözünüz aydın, aynı zamanda da geçmiş olsun diyim. Allah size ve bebeğinize sağlık versin de işte insan unutamaz yaşadığını.
reflesha Handeaslan39 benim karin bölgem 2 gündür cok tuaf acaba kasilmami dedim ama sanirim benim gerilmee😄😄