Sedaok
Beyazkelebek
zehradem kızlar ağrınız dinlendiğiniz halde geçmiyorsa ortopedi doktoruna danışın. 22 haftalık hamileyken bir anda sol bacağım ve kalçamın sol tarafımda ağrı oluştu yürümem zorlaştı çok ağrım vardı. Herkes bana hamileliktendir dedi. Kendi doktoruma danıştım yürümemdeki zorluğu gördü ve bu normal değil deyip beni ortopediste yönlendirdi. Ortopedi doktoru mr istedi ve kalçamla üst bacağımın arasında ödem oluştuğu bu nedenle bacağımın kan akışının zayıfladığını söyledi. Koltuk değneği kullanacaksın üstüne basmayacaksın yoksa kalçan kırılır dedi. Şuan 38 haftalığım uzun zamandır dinleniyorum. Ağrılarım tamamen geçmedi ama ilk güne göre daha iyiyim. Doğumdan sonra ödemlerim gidince inşallah geçecek. Magnezyum kalsiyum ilaçları kullanıyorum soda içiyorum kemik suyu çorbalar falan anca bu kadar toparlandım. Benim aklıma gelmezdi böyle rahatsızlıklar. Siz kendinizi takip edin dinlenin o gün mümkünse hiç ayağa kalkmayın ağrınız azalıyorsa normal ama dinlenmenize rağmen artıyorsa gidin ortopediste.