sevccan merhaba , anneler anne adaylari Bi sorum olacakti ben 4 haftalik 4 gunluk um yarin randevum var acaba bebek gorunur mu ilkte gitimde gorunmedi dedi bir hafta sonra gel ve yarin gedecegim inshallah gorunur , uc dusuk yaptim ve cok korkuyorum . ve belirtiler ne zaman baslar bende sadece gogus agrisi var bide beyaz akintim fazla .
Aysegolcuk sevccan 5+6 haftada görmüştüm 😊 bazıları 7 veya 6 haftada görür hamilelikte akıntı normalidir yeşil veya sarı olmadığı sürede beyaz akıntı normal sağlıkla kucağına almaya nasip etsin rabbim 🤲🏻 Korkma Allah yardım eder
12_annee sevccan illa miden bulancak diye birşey yok herkesin bünyesi farklı benim mide bulantim olmadı ama ağrım oldu çok kasık ve belimde bacaklarım çok kasılıyor😊
Misskokulumm sevccan 5+3 te gördüm ben. Canm belirtileri kafaya takma çok bende ilk haftalar hiç yoktu zamnla oluyo
Deryassssssss sevccan benimde ilk bastan gorunmemisti rahim hamilelik icin hazir derdi kese gorunmezdi sadece bi bi noktacik gordudum ama icin rahat Olsun simdi gozukur seninde cnm
sevgitekes sevccan 4+6 da gitmiştim alttan bile gözükmedi hcg 745 çıkmıştı 5+3 te karından gördük keseyi iki hafta sonra da kalp atışı için gittim
Umrnkrhn sevccan benim de 5+2 de vajinal muayene sonucu kesesini gördüm ki hatta doktorum kalp atışı bile var gözünüz aydin demisti ve bende gördüm o anı tarifi mümkün değil insallah sizde gorursunuz😊