Fatma9438 [url=https://hizliresim.com/bV3gPZ][img]https://i.hizliresim.com/bV3gPZ.jpg[/img][/url]. Yumurtlamadan sonraki dün ve bugüne ait test , koyulaşma var sanki dün çizgi hayalet cizgiyken bugun çizgi belirdi. Böyle olup hamile kaldığını öğrenen var mı? Adetime son 4 gün kaldı. Lütfen yardım eder misiniz 🌸🌸🙏🙏
Busimss Fatma9438 ben adet günüm de hem gebelik testi hem ovülasyon testi yapmıştım ikiside kıpkırmızı çıkmıştı canım bence adet gününü beklemelisin o silik çizgi ovülasyon testinde hep çıkıyor biliyorsun adet gününü beklersen daha kesin sonuç alırsın
Ps15 Fatma9438 ben adete 1 gün falan kala (çok da emin değilim tam günü belli olmuyordu çünkü) ovulasyon testiyle anladım ama T çizgisi çok çok koyu çıktı C'den. Diğer günler hep sizinki gibi çıkıyordu zaten.
momof3 Fatma9438 Ben de gebeliğimi ovülasyon testi ile öğrendim ama adet günümde yapmıştım.Gebelik testinde çok çok silikti ovülasyonda daha net çıkmıştı ama yinede adet gününde bir gebelik testi yapmanız daha mantıklı 🙏🏼😊
deletedmom592 Fatma9438 guvenme bu teste canim uzulmeni istemem ama bende ayni durumdayim seninle gebelik icin ugrasiyorum sadece cok umit etme ben gecen ay ovulasyondan sonra takip yaptim bundan cok daha koyu cikiyordu ama adet oldum
Fatma9438 deletedmom592 Busimss anladım canım çok umutlanmıyorum ama bir belkim oldu , zaten regl sancım var :(
deletedmom592 Fatma9438 insallah gebelik vardir canim kac aydir deniyorsunuz ovulasyonla ilk denemen mi
Fatma9438 deletedmom592 Yaklaşık 8 aydır istiyoruz , 2 klomen kullandım , 2 ay önce hsg çekildim. yumurta rezervım dusuk ovulasyonla da ilk denemem evett
deletedmom592 Fatma9438 hic gebelik olmadi mi canim benimde ovulasyonu 7.denemem ama malesef 🙁 ilkinde takip yapmadigim halde 5 ay sonra kalmistim kalbi durdu ama smdi gunler kacmamasina ragmen olmuyor malesef hormonlar muayeneler normal ama yok
Fatma9438 deletedmom592 olmayınca olmuyor anlamadm :( çok moral bozucuu birşey allah kucağımızı boş koymasın inşallah ♥
Busimss deletedmom592 stres yapmadığın ay hamile kalacaksın İnan beyninden silmen lazım ben gerçekten düşünmediğim ve istemediğim ay hamile kaldım stres herşeyin başı
Fatma9438 Hafsamm amh ölçmedi ama 2 doktorda reglın 2. günü alttan muaynede düşük olduğunu tespit etti
Karvilsu Ben resmî göremiyorum ama adet öncesi yapıldığında ovulasyon testinde 2 tane koyu çizgi varsa doğru oluyor..ben hamile olduğumu ovulasyon testi ile ögrendim canım..hatta gebelik testinde daha belli bile değildi ovulasyon gösterdi
Fatma9438 Karvilsu Günden güne mi koyulaşmıştı ? Birde adetine ne kadar süre vardı ovulasyon testi yaptığında ?
TunarinAnnesi Karvilsu https://i.hizliresim.com/DYzrV1.jpgbu ovulasyon testi benimde adete 5gun var gebelikmi acaba?
Karvilsu Fatma9438 ben bir defa ovulasyon yaptım 3 gün vardı sanırım erken gebelik testinde çıkmadı ovulasyonda çıktı hatta. Adetim 2 gün geçtikten sonra normal teste zor gözüktü geç döllenme den
Fatma9438 Hafsamm Belgelemedik öğrendiğimde yıkıldm zaten :( 2 ay daha deneyeceğim sonunda tüp bebek olcak sanırım