Selinnnce Kizlar bu demir hapi diskida cok kotu bi koku yapiyor ya hani sanki o kokuyu agzimdanda aliyorum. Dislerimi surekli fircalayamiyorum midemi bulandirdigi icin. Baska cozumu olan var mi agiz kokusu icin
Slinn Selinnnce ben öyle durumlarda karanfil atıyorum ağzıma sakızla beraber iyi geliyor. Yeşil elma da iyi geldi bana ama herkes için geçerli olurmu bilemem 😊yeşil elma bulantı için
Haribo42 Selinnnce ben ilk 3 ay progestani agizdan aldigimda coknkoti icimdén koku geliyodu ztn insan hassas oluyor hep naneli seker yiyodum belkide zararliydi ama onu bastirmak icin sonra dayanamadim biraktim’agizdan almayi
Uykusuzgeceler Selinnnce karanfilli sakız var inanılmaz güzel deneyin derim bnmde agzımın tadı beni rahatsız ediyordu onu kullanınca rahatladım
Selinnnce Haribo42 benimde hem koyu renk hemde oyle kotu bi kokusu varki normal diski kokuusu gibi degil igrenc yani. Bide agzimda koku hissediyorum cok rahatsiz oluyorum ya
Haribo42 Selinnnce agizdan koku iste bazi ilaclar vitaminler yapabiliyo bana progestan yapmisti onu..
Selinnnce Uykusuzgeceler gecici ama cozum:/ ben kalici olsun istiyorum:) bide sakiz cignemek cok siskinlik yapiyo bende
Ozderr Selinnnce ağız kokusunu mide yanması yapıyor canım agıza asit geldiği için sürekli öyle olabiliyor ondan sordum
Selinnnce Ozderr su siralar hic yok mide yanmasi :/ ben ilaca bagladim ama ilactan oncede oluyodu gerci midemle alakali sorun var sanrm