Mehlikan1 Ne enfeksıyonum var ne mantarım genital bölgede çok kötü bir koku var öyleki pantolonuma bile geçiyor koku. Hergun duş alıyorum temizliğimi asla ihmal etmiyorum çamaşırımı günde belki 3 kez değişiyorum artık utanıyorum eşim kokuyu alacak diye yaklaşamıyorum benim gibi olan varmı. Doktora söyledim bişi demedi olur öyle dedi ama bence normal birşey değil bu
Selinnnce Mehlikan1 giydigin ic camasiriyla alakali olabilir mi. Dantelli giydigimde benimde oyle oluyor
Ozge3747 Mehlikan1 Canım hamile kalmadan önce benim de öyleydi çok rahatsız edici bir şey. Doktorum fitil ve antibiyotik tarzı bir ilaç vermişti ama eşli tedavi olması gerekiyor kesinlikle. Aynı ilacı eşimde kullandı ve bu süreçte ilişki olmaması gerekiyor.
oykusss Mehlikan1 Canımın içi aynı durum bende de var , idrar koku yapıyor. Bol su içmen lazim 🤦 Ben her gün ic çamaşırı değiştiriyorum. tuvaletten sonra kağıt havluyla kurula öyle giy iç çamaşırı
Pamuk34 Mehlikan1 bendede hamilelikten once vardi fitil ve antipiyotik verdi hemen gecti cnm biliyorum kotu bindurum ya oyleki etrafimdakiler bile aliyodu Kokuyu malesef cok kotu bisi
Mehlikan1 Selinnnce pamuklu aldım dantelli değil canım normal kilot alıyorum pamuklu tek bir yerden de almadım başka başka Markalardan aldım dedim belki aldığım mağazanın kuması kötüdür ama gene kokuyor
Selinnnce Mehlikan1 peki dustan sonrada hemen kokuyor mu? Ben genital bolge yikama jeliyle yikiyorum zararli belki ama alistim onla yikamasam koku kaliyor cunku
oykusss Mehlikan1 Evet evet doktor idrar dedi 😔 7+5 im yaklaşık 2 haftadır var salgılar arttığı için olurmuş çevremde birkaç kişi de de olmuştu 😔 birkac damla idrar kalınca iç çamaşırında koku yapıyor endişelenme hiç 😊
Ozge3747 Selinnnce Ayy ben çok iyi biliyorum o kokuyu 🤦🏼♀️Yok canım şimdi hiç kokmuyor ve bu durum temizlikle falan alakalı değşl yani için rahat olsun. Tabi günlük çamaşır değiştir, pamuklu kullan falan ama ilaç tedavisi olmadan geçmiyor ilerlediyse
Ozge3747 Selinnnce Yalnız ben bu sıkıntıyı yaşadığımda hamile değildim ilaçları eşimle kullandık ve sonrasında hamile kaldım
Leylaa76 Mehlikan1 Ozaman sende bakteriyel vajinoz var canım oda doğum öncesi en yaygın görülen enfeksiyon
Brnaebu Mehlikan1 hamilelimte kullandigimiz ilaclardan ve surekli wc ye gidiyoruz su ictigimiz icin ondan oluyor bence bende de oluyor çunku.ama ben arada sebamedin genital bòlge temizleme jelini kullaniyorum.özellikle multivitamin demir haplari falan cok yapiyor
oykusss Mehlikan1 Bu arada hiç akıntı belirtisi yok değil mi sende de ? İç çamaşırında akıntı göremiyorsun sadece koku var ve pantolonlara da geçiyor
Leylaa76 Mehlikan1 doğal olarak 2 bardak dolu elma sirkesini bir küvete doldurup yaklaşık 20 dk boyunca içinde oturabilirsin öyle diyorlar ama ben hiç denemedim sen yine araştır, elma sirkesi güçlü bir antibiyotiktir