Gulgulhan34 EbruKrhn O zaman çok fazla acele etmemek lazım ben bunu anladım şu an ☺️😁😁😁. Allah bebişlerimize sağlık saat versin
EbruKrhn Gulgulhan34 aynen öyle ya bizede söylüyolardı acele etmeyin diye ama bnm bi kaybım var oyüzden içimde kalmıştı heycnla aldm öyle😊 net öğrenince yavaş yavaş almaya başlayın ama
Gulgulhan34 dorukhan_nehirada_moms Allah oğlunla sağlıklı sıhhatli günler versin maşallah nazarlardan korusun 😁😁 yalnız bayağı geç göstermiş yani senin kadar herhalde geç gösteren yoktur 😘😍😊😊🎈💋🤲🏻
dorukhan_nehirada_moms Gulgulhan34 aynn valla utanmasa dogumda ogrencektik 40 takla atiodum donsun die donuodu bu seferde bacaklarini kapatiodu cok namuslu senin minik diodu drlar 7 ayda sonunda donerken sıkıstirdi bacagi acildida gordu doktor yoksa yine gostermicekti amin cumlemiz ins
Taneminci Gulgulhan34 doğduklarındada bizi parmaklarında oynatıyorkar onlar izin vermediği sürece yemek yemek duş almak uyumak bile haram 😂😂
Gulgulhan34 Taneminci evet o konuda da Rabbim bize bolca sabırlar güç kuvvet versin☺️☺️🤲🏻😊 çocuk bakmak kolay değil bircan yetiştirmek kolay değil sabır isticez Rabbimizden sevgiyle üstesinden gelmeye gayret edeceğiz 😍😍🤲🏻🥰
Gulgulhan34 dorukhan_nehirada_moms yani siz son anda kılpayı çözdünüz olayı .. yani olsun olsun baya sitrese girmişsindir ama sağlık olsun Gerisi boş Rabbim sağlık saat versin oluşuna 😁☺️💋
dorukhan_nehirada_moms Gulgulhan34 hemde ne stres bide erken dogum riskim vardi hic bisi almamistik daha dogrusu alamamistik gostermiosa kiz diodu herkes ama erkek cikti hepimiz saglikla sihhatle alalim kucagimiza ins hayirli evlat olsunlar 9 ay kabus gibiydi ins dogduktan snr hepsini unutturcak cennet kokusu 😘😘❤😊
Byzysm Gulgulhan34 11 de kız dedi doktor, 16 da da kız dedi. 20 de detaylı ultrasonda da kız dedi 🙈hala kız
OzgeSrc Ilk 12 de özeldeki doktor kiz oldugunu soyledi. 16. haftada devletteki doktor rica minnet net degil ama vucut yapisini kiza benzettim dedi ustune basarak net degl dedi.Detayli ultrasonu bekliyorum bakalim hayirlisi
Sevdaninmucizesi Gulgulhan34 doktorum bana tahmin bile söylemedi belki değişme ihtimali olduğu için heveslendirmemk stemedi emin olunca öğrendik aslında en güzelini yaptı geç oldu güzel oldu 😂❣️
Adisimmm Gulgulhan34 ben daha hiçbirşey almadim canim babannesi 5 6 tane amirigumi bebek ördü sadece. 7. Aydan sonra başlıcaz inşallah biseyler almaya.
Gulgulhan34 etugce anladımda tatlım ne anlama geliyor bu neden yapılıyor bu test . Hepimiz mi yaptıracağımız ?