Gulgulhan34 kubradr İnşallah canım ya iki haftam kaldı işte hayırlısıyla sağ salim sağlıklı sıhhatli olsun gerisi önemli değil .. 🥰🥰
Selenge Gulgulhan34 12 haftalıkken öğrendim ben. Doktorum kız tahmin ediyorum, dedi. Öyle de oldu. 👩👧
Gulgulhan34 Selenge O zaman ortalama 12. haftada net bir şekilde belli oluyor . Bazıları söylemiyor belkide bilerek söylemiyolar
Caqlasu Gulgulhan34 Önceki haftalarda devlete gidiyordum hiç birşey söylemeden bakmıştı. 15.haftada özele gittim kız olduğunu öğrendik ve gördük 😊🧚♀️❣️
Selenge Gulgulhan34 Evet söylemiyorlar özellikle kimi doktorlar. Aslında 9 haftalıkken bile belli oluyormuş. Bebeği aldırma durumu olur diye söylemiyorlarmış. 12. haftada tahmini olarak söyledi doktorum. 16'da tam belli olur sanırım.
Gulgulhan34 Taneminci Ben bir kere gittim devlet hastanesine ultrasonda bile rica minnet baktı yani hiç ilgilenmiyorlar
Taneminci Gulgulhan34 ben gittiğim hastanede çalışıyordum canım daha önce böyle bir sıkıntı yaşamadım o yüzden ama sonucta devlet hastanesi eyvallahları yok nedense ama iyi doktora denk gelirsen özeldeki gibi işgileniyolar ya
Gulgulhan34 Ozderr Allah sağlıklı sıhhatli versin de gerisi mühim değil . Fakat işte anneler babalar merak ediyor kıyafet alışverişi için 😘😘🥰
Ozderr Gulgulhan34 haklısın canım annelik heyecanı bi baska zaten merakımıza da yenik düşüyoruz 😊 saglıcakla gelsinler rabbim ne verirse razıyız. Ne kızımız ne oğlumuz var evlat evlattır 🥰
Gulgulhan34 Taneminci Allah ne verirse hayırlısını versin doktorunda hastanelerinde 🙏🏻🙏🏻🤲🏻🙂🙂. Anladığım kadarıyla erkek bebekler hemen gösteriyor kendini