Kuzumgeliyor01 Gulgulhan34 ikili test cinsiyet için değil:) çocukta bi kromozom anomalisi varmi onun için yapılan orantısal bir test ikili üçlü ve dörtlü şekilde var zamanı gelince doktorun anlatır sana da:)
ElifMustafa Gulgulhan34 17 haftalıktım. Ondan önce hiç göstermedi. Iki doktora gittim kıza benziyor dediler hep. 17.haftamda erkek deyince kısa süreli bir şok yaşadım ama geçti sonra 😂
Gulgulhan34 ElifMustafa Tabi arada böyle şeylerde duyuyorum inşallah başıma gelmesinde 😁😁🤲🏻🤲🏻 Ben inanıyorum gösterir kendini Benım minimak☺️☺️
ElifMustafa Gulgulhan34 Insallah 😍 cinsiyet öğrenene kadar da ayrı bir heyecan. En son 17. Haftamda kontrole gitmeden yarım saat önce 2 tane çikolata yedim de öyle gösterdi kendini sıpa 😍
sevgitekes Gulgulhan34 9+4 te erkek bi ihtimal dedi 11+3 te erkek pipisini gördüm dedi bakalım 15 te gidicem değişmez diyolar
Gulgulhan34 sevgitekes neeeeğğ 9 hatfalık kenmiiii.. kız o ne güzel doktormuş söylemiş bilmiş valla☺️😁😁 valla erkenden iyi olmuş öğrenmen canınim😍🙏🏻💋
Gulgulhan34 ElifMustafa güzel taktik vallahi.. bilmiyordum ben de gitmeden iki tane çikolata yiyim..😁😁 O zaman hiç zorlanmadan cinsiyetini öğreniriz değil mi hihihiih🤣
ElifMustafa Gulgulhan34 ben de bilmiyordum. Cevremdekiler söyledi. 1 tane yeterliydi ama ben garanti olsun diye 2 tane yedim😂😎🙈🙈
Burcuaec Gulgulhan34 🥰🥰 aynen canım herkes 1 erkek 1 kız istiyor ama doktorumuz 2 erkek gibi dedi. Kordon mu pipi mi bakalım ne olacak 😁
sevgitekes Gulgulhan34 ayn öyle oldu çok da emin konuştu ama ben 15 te 10 gün sonra yine gidicem sonra herkese soyluycem cinsiyeti 🙏
Gulgulhan34 ElifMustafa demekki bu bebişler çikolatayı seviyor teşekkür ederim sana😊 benimle bu bilgiyi paylaştığın için öpüyorum mucuk mucuk ☺️☺️😁