Vet-hek-meri Canım ben birde şöyle birşey duydum pıhtılaşma olanlarda genellikle ilk üç ayda kayıp oluyormus sonrasında iğneye rağmen düşük oluyorsa genetik problemler annede rahimsel bozukluk bağışıklık lupus şeker gibi başka hastalıklardan dolayı bebek ölüyormus birde iğne kullanama rağmen bebeğin gelişimi bir iki hafta geriden geliyorsa demek ki kan yeterli derece sulanmıyo ve bebeğe gitmiyo ondan dolayı da bebek gelişemiyo sen her gittiğinde haftasında mı diye mutlaka sor
Ozgull Vet-hek-meri bizimki daha yeni adete göre 7+4 ama ultrason da 6 gün geriden ama o da büyük ihtimalle adet gününe geldiği içindir adet gününde hamile kalma şansım yok çünkü
Gulgulhan34 Ozgull zaten ben de panik atak var😔 her şeye rağmen elim ayağım titresede nefes alışlarım değişse de, bu iğneyi kendim yapıyorum.. eşim beceremez iğne yapmayı. 😂 düşer bayılır Bir de onla uğraşmayalım 🥰
Ozgull Gulgulhan34 Allah'tan benim eşim hiç korkmaz öyle şeylerden ben iğneyi yapamadan bayılırım vallahi
Vet-hek-meri Ozgull bana vermemişlerdi canım peki bu şekilde söyleyince hangi testleri yapıyorlar aptt dışında
Vet-hek-meri GiZem3434 gece iğneyi yapıp sabah doğuma giden bir sürü insan var canım 0,4 cok cok az bi doz kanama yapacak kadar riskli değil doktorun ne zaman bırakılacağını söyle sana
Ozgull Hllswm aynen öyle benimde aklım çıkıyor korkudan kaç gündür aklımdan çıkmıyordu yaptırayim bakalım ne çıkacak
Hllswm GiZem3434 coraspirini 32.haftada iğneyi dogumdan bi kaç gün önce bıraktırıyolar doktordan doktora değişiyo
GiZem3434 Hllswm banada Coraspini 32 haftada bırak dedi bi doktor bu bişey demiyor sana derim sonra diyor 🤷🏼♀️
Ozgull Vet-hek-meri hiçbir bilgim yok biraz önce bayan söyleyince bende hemen randevu aldım benim için önemli olan tek şey iğnenin yetip yetmediği
Vet-hek-meri Ozgull iğneyi ne zaman kullanmaya başladın canım benim doktorum adetim daha gecmemişti hemen başlatmıştı beni çok önemliymiş erken başlamak bt hcg 50 flndı
Hllswm Ozgull Canım tabi ki yaptır hiç değilse için rahat eder ama dozu fazla gelirse de düşük yapma riskin artıyor ben 0.6 kullanırken 5 hafta boyunca sürekli kanamam oldu
Ozgull Vet-hek-meri coraspini adetten 5 gün önce kullandırmaya başladı doktor kalp atışlarını duyduk 6. Haftada biraz yükseltelim kalp atışlarını dedi iğneye başlayalım o yüzden dedi
Ozgull Vet-hek-meri duyduk duyduk şükür biraz yavaş yükseltelim dedi sadece şu testi de Yapınca bir oh çekicem hala bişey olacak korkusu var
Zlmdmrhn Ozgull inanki o korku bende de var.doktorum1 kere kalp atışını duydu ve 1 ay sonra gel dedi benim de canm buna sıkılıyor.1 ay çok geç değil mi sonuçta benim 2 düşügüm oldu ve kan pıhlaşması gibi bir sorunumvar.siz nekadarda bir gidiyorsunuz doktora
Ozgull Hafsamm tabi tabi merak etmeyin inşallah bu iğneyi kullanlar lütfen doktora aldırmayın sizde yaptırın yarın bir gün keşke demeyin vicdan azabı çekersiniz
Hafsamm Hafsamm canım merhaba bu gün iğnenin yetip yetmediğine dair test yaptırmak için randevu almıştın aceba yaptırdın mı testi? :)