alyavetuna Duuyguum bunlar yüzünden 10 kere hamile kalıp doğurmuş gibi hissediyorum 🤣🤣huzurum kalmadı. Inşallah hamiledirler ❤❤
Rabiaufuk Kelebek7 Aynı durumlar wardı canım adet agrısı gibi herseye üşeniyordum işe bile gitmek istemiyordum
Kelebek7 Rabiaufuk Bn 4 gün geçti dün idrar testi yaptım negatif idrara çıkma halsızlık ayaklarım üşüme kask bel Arada ağrı gıbı gelıyo gecıyo
Derinaras Sarem Balkaymak61 alyavetuna Pinkk30 Ayguns Sedamehmet 2cocukannesiiii FSCMK Hzlhakko sirin4964 Duuyguum Yldzhh Bsrozdmr1305 Kelebek7 [silindi] Rabiaufuk [silindi] Ozge1008
Derinaras Kızlar 3. Gün diyip duruyorumda 2. Günümmüs ya bugün 😂😂 ben niye 3 e takıldıysam 🙄 2. Günüm bitmek üzere 😬
Bsrozdmr1305 Derinaras yumurtanın çatlayıp çatışmadığı nasıl anlaşılıyor acaba benli de çok yavaş büyüyor sanırım bu ay ilk defa doktor gitmiştim de normalde 14.gün de henüz 15mm di şimdi ben bu ay tine gidicem benim yumurtamın çatlayıp çatlamadığı anlaşılır mı
alyavetuna Bsrozdmr1305 canım adetin 21.gunu progesteron testi veriyorsun çatlayıp çalışmadığına öyle bakiyolar
Derinaras Bsrozdmr1305 evet doktor muayene sırasında anlar catlayıp catlamadığını ama evet yavas büyüyo ek bisey vermedimi yumurtalarını uyarması icin benim mesela catlamıyo diye klomen verdi
Derinaras alyavetuna hahah siz benden daha heycanlı suan cok fena ates basmalarım oluyo yüzüm bile kızarmıs adetmi olcam acaba