Derinaras Ayguns evet canım cok doğru söylüyosun bende gecen gün öyleydim cok hem annemle tartıstım hem esimle sonrada girdim odaya ağladım sanki cok büyük bisey var gibi
Hzlhakko Derinaras ben test yaptığım gün 1 saat içinde internette sonucuna bakmıştım vermediler mi şifre falan
Leyla11 Derinaras ay cok sevindim hadi hayirlsii ama bu test yaniltiyo diyolar bence kan testiyle kesinlestirin
Derinaras Leyla11 evet canım yaptırcam kan ama adetimin 8. Gününde yapmıs oldum varsa vardır bence iki günlük gecikmeyle yapsam yanılma olabilirdi belki
Derinaras Hzlhakko yok canım benim doktorum bugün hastanedeymis zaten istediğin saat gelebilirsin dedi eşimin işlerini halletmesini bekliyorumm ona göre gidicem gidince sonucu alıp girerim dedim
Hzlhakko Derinaras ohhh süper o zaman postu değişme boşver onlar orayada gelir ben artık seni unutmam gerçi 😃
Derinaras Hzlhakko canım bizim tekelimiz var eşim o yüzden gec saate kadar duruyo aksam üzeri abisine bırakıcaktı gidicektik oda isim var demis erkendende kapatamıyo onu bekliyorum sabırla 😬 ilk hamileliğimdede gece 2 de öğrenmistim 12 de gittiğimiz icin 😂
Derinaras Hzlhakko ayy bende sıkılıyorum ya sürekli yalnızım gece yarılarına kadar allahtanki annem yakın sürekli ondayım bazende bi arkadasım falan gelirse evde duruyorum onun harici pek duramıyorum duvarlar üstüme üstüme geliyo 😬
Derinaras Kızlar ben bu sabah sağlık ocağına gidicektim onların laboratuvarında farklı cıkıyo orda yaptırma dediler gitmedim eşim kapatsında gelsin bari hastanede güvenilir olur
alyavetuna Derinaras valla.bende özele güvenemedim sağlık ocağında gittim 256 çıkmaktı ilk sonuç 😁 önemli olan aynı yerde yaptırmak arkadaşım biryerde yaptırdı ertesi gün başka yerde yüksek düşük çıktı stresten bunaldı kızcağız aynı yerde yaptırıp düzenli bakılacak
Nurrrrr Derinaras Kız İnsallh vardır fakat valla kaç gğndür ismin aratıyorum acaba varmı acaba öğrendimi diye 🤗💙