Smyyy Kızlar eşim hamile olduğumu öğrendiğinde Hamzamız geliyor dedi ve şükürler olsun öyle de oluyor ama Hamza’nın yanına ben tuğra koyalım diyorum sizce nasıl veya daha güzel fikirleri olan var mı
Melike35 Smyyy yanlış Anlama ama anne baba olarak siz karar verin ve gerçekten Hamza ismide güzel Yani iki ailenin farklı isimlerle çocuğa seslenmesi demek bu Gerçekten senin için sorun değilse sen sahiplenirsen ismi ailende sahiplenir
Derinnge34 Smyyy hamza ismi tek başına o kadar güzel ki hz. hamzanın hayatını bi okursanız yanına başka bir isim düşünmessiniz zaten. Nacizane fikrim☺️
meva_ Smyyy canım senin ailenin değil senin sevip sevmemen önemli tugra koy ali koy Ahmet koy sonuçta eşinle sen uygun göruyorsan bence ailelerin ne dediği cevrenin ne dusunceğinin bi önemi yok.. sen ve eşin begen isim hakkı ikinizin 🙂
Melike35 Smyyy aile baskısında kalmışsın sen yani biz diyorsun eşine karşı biz sen ve eşin demek bu konuda o çocuk ikinizin Benimde ailem var çok düşkünümdür ama ben çocuklarıma eşim sayesinde sahip oluyorum sonuçta
meva_ Smyyy kırma canım zaten uygun dille anlat izah et yani .. sonuçta eşin ve senin dusuncen önemli bu konu da siz daha iyi bilirsiniz elbette benim ki sadece bir yorum fikir ☺️ ☺️