Esraykut 41+1 haftamdayim çok korkuyorum dogumdan hemde cok atlatamıyorum korkumu hic bir sancımda yok persembe günü hastaneye yatıcam suni sancı verilcek yardım edin sohbet edecek kimsede yok ☹️
Bur Esraykut seni suan o kadar çok iyi anlıyorum ki 40. Haftadayım ne agrı ne sızı hiçbirsey yok gelmeye niyetler yok bende çok korkuyorum Doğumdan 🤦♀️
Berraaa18 Esraykut Oo canım neyden korkuyosun normal doğum gerçekten kolay gözünü kapatıyosun bi açıyosun yavrun kucağında❤️ Doğumuna da az kalmış biraz enerjik olmaya bak sakın korkma😍🌸
mrvsoydan Esraykut bencede hiç korkma canım keşkebe de öyle planlı bir günde çağırıp Doğuma alsalar bende şuan 36+2 deyim tansiyonum yüksek seyrediyor biraz böyle giderse sezeryan olma ihtimalim var istemiyorum aslında normal istiyorum ama ne olacak bakalım hakkımızda hayırlısı ama senin böyle bi sıkıntın yok o yüzden hiç düşünme moralini bozma Allah sağlıkla hayırla kurtarsın inşallah
Esraykut Berraaa18 cok tatlısıınn teşekür ederim 🥰 Enerjik olmaya calışıyorum yapamıyorum acayip korku duygusallık var bende insallah bende sizler gibi güzel dogum hikayemi anlatırım dua edin nolur tanımasanızda beni ihtiyacım var 😔
Dilo525634 Kendini korkutma bence insan nasıl düşünürse öyle gider ben daha önce hiç doğum yapmadım ilk gebeligim 33+6 dayim normal doğumdan hiç korkmuyorum sonunda evladımı kucağıma alınca herşey bitecek çünkü öyle düşün 😉
Esraykut Dilo525634 cok haklısın öyle düsünmem gerek zaten bebeğimi sabırsızlıkla bekiyorum merak ediyorum ama korkum doğum anından sancıdanda değil yapamam diye ama allahın ızniyle insallah gecer buda
Dilo525634 Esraykut kız Allah kimseye taşıyamayacağı yük verirmi😊 hepimizin aklında var o yapabilirmiyim diye ama kimse anne olarak dogmuyo ki herkes doğurduktan sonra anne oluyo zaten bu korkudur yapabilirmiyim korkusudur bizi anne yapan 😍
Esraykut Merve20 hayır canım ben ve eşimde cok korkuyoruz ama doktorum bir sorun yok diyor bu perşembeye kadar bekleticekmiş cünkü sancım olmadıgı icin malesef sen kacıncı haftandasın
Esraykut Dilo525634 ya sende haklısın hepiniz cok haklısınız bu benim son bir iki günüm enerjik olmam gerek iyi düsünmem gerek 🥰sohbet iyi geliyor ya kızlar
Dilo525634 Esraykut evet darısı bizimde başımıza kızımı kucağıma almak için öyle sabırsızlanıyorum ki doguranlari kıskanıyorum 😊
Esraykut Merve20 her iki günde doktora gidiyoruz ama korkuyoruz acaba cok uzun kalması tehlikelimidir
Esraykut Bur gercektenmi ne yapıcağız canım hem gec olucak hem sancımız birseyimiz yok bir yandan doğum korkusu 👐🏽 Aynıyız desene ben cok korkuyorum ya canım bazen kendi kendimi teselli ediyorum sonra yine başlıyorum kötü seyler düsünmeye 🤷🏻♀️
Bur Esraykut yapacak birşey yok ben bide yurt dışındayım burada son ay hiç bakmıyorlar nts filan yok bebeğin ne durumda olduğunu bilemiyorsun çok kötü durumdayım
MucizemmmLiya Bur aslında bakıolar canm bende yurt dışındayim son aylar iki haftada bi bakıyor ve 39dan sonra hastaneye zevk edıyorlar her iki üc günde bir gitmelisin herşey yolundamı diye
Esraykut Bur canim bende yurt disindayim almanyadanim her iki günde bir nts yapiyorlar yarinda hastaneye yatirilcam insallah hepimize allah yardimci olur kolay gecer canim