Gulmira Kizlar eger gec yumurtlama yasadiysaniz lutfen cevaplar misiniz idrarda cift cizgiyi ne zaman gordunuz? adet gununde mi ? yoksa daha erken ve ya daha gec? Cevaplarsaniz cok sevinirim.
madl41 Gulmira canım adetim 1 gün geçti kan testi yaptım negatif çıkmıştı doktor stresten adet olursun demişti bana ilaç falan vermişti ama almadım ilaçları sonra 3 gün gecikti baktım adet olmuyorum hala içimden bi ses idrar testi yap dedi yaptım çok hafif hayali çizgi çıkmıştı ertesi sabah yeniledim testi çizgi vardı ama koyu değildi doktora gittiğimde değerim 60 dı yani gebeydim😊
Kelebek7 MelisHayal kaç gün yapınca çıktı Benm bugün 4 gün oldu kaşık bel sisizim var ayağım üşüme idrara çıkma ve iştahsızlık
MelisHayal Gulmira sanırım adetten 10 gün sonra silik çizgiydi ondan iki gün sonra tam çizgi sonra kese de gözükmedi kimyasal gebelikten süpelenildi ama 6 günde netleşti ☺️
MelisHayal Kelebek7 kan testi dışındakiler pek belli olmuyor ya en iyisi kan testi benim silik çizgi 10 gün sonra çıkmıştı geç döllenme malum
madl41 Kelebek7 inşallah pozitif çıkar 🙏 Ben negatif dediğinde doktor çok ağlamıştım eve gelip çünkü adetim hiç gecikmezdi bide akıntım çok artmıştı beyaz akıntım vardı sonra ayaklarım buz gibiydi belim ağrıyordu adet olacakmışım gibi sürekli lavaboya gidiyordum ve en önemlisi sabah olan kıyafetim öğlen dar geliyordu vücudum şişmişti sonra pozitif olunca inanamamıştım😊
Kelebek7 madl41 bnde öyleyim 4 gün geçtı bugün belim kaslgım sızı var gıbı yatınca gecıyo ayaklarım üşüyo öyle
madl41 Minikshii değerim 2215 di alttan baktı ama bebek nokta kadardı 😊 7. Haftama kadarda üstten gözükmedi alttan gözüktü hep
Minikshii madl41 benim sata göre 5haftalıkken 180cıktı kese görünmedi 6haftalıkken tekrar kan testi verdim net deger yok >1000 yazıyor daha doktora gitmedim. bir hafta daha mı beklesem bilmiyorum bende hamilelik belirtileride yok sadece adet gecikmesi var
madl41 Minikshii bence bekle biraz çünkü geç döllenme olmuş ayrıca değer 2000 üstü olması lazım haftaya değerin 6000 olur 😊 ama 2 yada 4 gün sonra da gidebilirsin