Elvn Kizlar sizler neler yaptnz ne yediniz ne ictiniz ne hareketi yaptinizda dogumunuz kolay gecti oneride bulursanz sewinirim son 27 gun
Tugcetuncer Elvn bol yürüyüş duş hurma ye adaçayı iç tarçın tüket egil kalk merdiven in çık daha yeni doktorumun yanından çıktık bunları yap dedi💁♀️
NurdanHakan Elvn son güne kadar resmen koştum 9 ay mutlaka hergün bi saat yürüdüm tempolu hurmaydı egzersizdi Herşeyi yaptım sonuç sezeryan oldum cünkü açılmam olmadı
Elvn Kizlar bebisim alta vrdukca sanki alt tarafimdaki kemigim ikiye ayriliyo normal mi ya cok canm aciyo
Gulsahural Nazliozr mide yanması için geçenlerde burda birisi önermişti kefirı çok iyi geliyormuş dene istersen
Melike26 Elvn perine masajı kesinlikle hem çatı muayenesini rahat geçirmeniz hem de kesi olmadan normal doğum yapabilmek için çok etkiliymiş. Bunun yanında plates nefes egzersizleri ve bol yürüyüş
Esba2019 Elvn canım ben bugün gittim 34+4 üm doktorum 36dan sonra her gün 1 saat yürüyüş, ada çayı, plates topunda hareket, hurma günde 3 adet, çömelme kalkma hareketleri yapmaya başla dedi
Gloria Elvn son 3 gün acılma hala yok 9 ay hiç oturmadım hep spor yürüyüş yaptım squat ve hurma da dahil ama yok acılmıyooo bence biraz şans işi bu 🤷🏼♀️