Kanayran Merhaba kızlar, 5 aylık hamileyim ve hala oğluma ne isim koyacağımızı bulamadık yardım edip fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız. -Aras,Ayaz,Poyraz,Miraç,MertKaan,AlpKaan vs daha bir sürü isim bunlardan sizce hangisi olmadı☺️
Uykusuzgeceler Kanayran 20+2 olarak Metehan koymaya kararlıydık o kadar çok alıştıkki hiçbir isim içimize sinmiyor metehannın anlamı yok Mete olarak geçiyor sadece bizde arada kaldık Allah yardımcımız olsun 😏😏
Rabia2019 Kanayran ediz güzel bence anlamı yüce ulu demek, Buray ismi güzel, ben oğluma zeyd koymak istiyorum eşimi de ikna edebilirsem😂 zeyd müslüman olan ilk sahabilerden ve kuranda adı geçen tek sahabi ayrıca çok yaygın da değil
Kanayran Rabia2019 Evet hoş isimler gerçekten ama Zeyd biraz söylenmesi zor bi isim sanki yada biz pek duymadığımız için garip geldi☺️
Kanayran Uykusuzgeceler Gerçekten isim insanın en çok kafasını karıştıran olay bence ya bizde aylardır düşünüyoruz ve kafayı yemek üzereyim😒☺️
GuelGltkn Kanayran Göktuğ eymen talha Bartu Bulut ben bunlari begeniyorum ama esim begenmiyo 😄 belki size fikir olur en azindan
Kanayran Esenn1 Eymeni daha bu hafta yakın bi akrabamız oğluna koydu yoksa kesinlikle tercihlerim arasındaydı, Miraçta güzel ve eşim çok istiyor bakalım artık ne zaman kesinleştiricez😏