Hamilebiranne Bende dün kayınvalideme gittim evden çıkarken mutfağın kapısını kapatsam mı diye düşündüm pencere acıktı rüzgar çarparım diye düşünürken aman boşver diyip kayıpı kapattım ve anahtarı evde unuttum😂😂😂 kapının üstünde gittim kayınvalideme akşam eve dönücem telefonu cebime koymuşum anne telefonum nerde diye kasına telefonumu arattırıyorum aşağı indim kapıdan çıktım bir baktım şarj aletim yok🙄🙄 annee şarjımı asansöre koyar mısınnnn??? 😂😂 bir günüm böyle unutarak geçti umarım devamı gelmez ilk defa böyle oldum daha yolun başındayım üstelik 12+3 hafta 😅
Poncikpandaa Hamilebiranne hahah daha basindasin dur bakalim😂😂 benim esim artik aklini basina topla diyo ama elimde olan bisey degilki🤷🏻♀️😂
Hamilebiranne Ha birde otobüse binmiştim akbil diye kimliğimi ısrarla okuması için basıyorum şöförde dedi ki hanımefendi henüz kimlik kartıyla okutacak kadar geliştirilmedi 😂😂😂😂
Poncikpandaa Modies ben ilk gebeligimde klinige gitmistik kontrole ord galoş giydik neyse randevudan sonra ciktik saatlerce galoşlarla gezmisiz esimle birlikte😂😂 hadi ben hamileyim ona noluyo?🤦🏻♀️ ayakkabi denemek icin girdigimiz dukkanda fark ettik cok gulduk😂
blackeagle Poncikpandaa demin evimizin karşısındaki okulda 23 Nisan gösterileri oldu çocuklar oynarken ağladım😄 duygusallık çok fena tavan yaptı bende
Eyll_kuzu blackeagle ayyy siz canlı canlı izlerken ağladınız ben öyle ınstagramda keşfetme düşen gösterileri izleyip ağladım 😂
Eyll_kuzu Poncikpandaa bu gün 3 kere markete gittim 😂 çok komik ya market yansa gitmem bir daha sürekli bol bulduğum yerde uyuyorum 😂
Poncikpandaa Eyll_kuzu ben kac defa bos dondum marketten bide tam odeme yapilacagi zaman dank etmesi😂
blackeagle Eyll_kuzu hahah😄 allah yardımcımız olsun gidişat iyi değil😂 esim ağlamaya bahane arıyorsun diyor😄
Eyll_kuzu blackeagle ben migren hastasıyım iğne yaptırmadan geçmiyor arada ağlıyorum eşim diyor ağlama boş yere ağlıyorsun diyor ağladıkça ağrın çoğalacak diyor sonra diyor ben kime diyorum ki ağlamak için yer arayan birisine bahane çıkmış 😂
blackeagle Eyll_kuzu hahhah ay o migren bende de var cok iyi anlıyorum sizi bende ağlarım eşim hem üzülür hem güler 😄
Eyll_kuzu blackeagle çok zor allahtan ki doktorum novalgin iğne yaptırabilirsin dedi eşimde bende sağlıkçı olduğumuz için sıkıntı yapmıyorum direkt yapıyorum iğneyi yoksa başa çıkılmaz duruma geliyorum hap bile içsem fayda etmiyor neyse çok bahsetmiyeyim gelmesin geri daha dün gitti