Busranur38 Beni tanıyanlar olacak benle beraber bekleyenler oldu evet o güzel duyguyu tattim dogurdum anne oldum💕 Şimdi sıra doğum hikayemde banada yazmak nasip oldu 💕 gecikmeli anne oldum benim kızın hiç gelesi yoktu yeri rahatti sanirim 🤰 Normalde Pazartesi günü yatisim yapılıp suni sancı verilip doğum başlatılacakti ama pazar günü nişanım geldi ve nişan ile beraber başlayan sancilarim oldu gece 12.30 da başladı ertesi gün saat 5e kadar sancı çektim doktorumla konustim hastaneye gittim . acilden giriş yaptık beni bir heycan bastı aylardır beklediğim yavruma kavuşacaktim neyse doğum katına çıktım kimse yoktu beni çatala cikartti muayene etti ama o an dünyam başıma yıkıldı bir cm acilmam dahi yoktu bide kızlar o kadar kananam oldu ki çok korktum dedim ne olacak acaba dedim sonra nstye bağlandım ne göruyum bebeğin kalp atışı çok fazla 180lerde atyr beni aldı bı panik odada tektim sonra kaynanam ve esimi yanıma aldılar onlar gelene kadar çok agladim çünkü kendimi hep normal doğuma hazırlamıştim . Maalesef acil sezeryana alindim inanır mısın ne olduysa yarım saat içinde oldu kendimi dogumhanenin amelîyathanenin kapisindym ama nasıl korkuyorum eşim gel fotoğraf cekilelim dedi gülerek karnımda son dakikalardi 🤰 beni içeri aldılar doktorum oradaydı kocamandı ameliyathane dedim korkarak Allah'ım korktugumu biliyor beni o yüzden doktor yapmadı dedim güldük sonra genel anestezi ile beni bayilttilar ve bi uyandim ki neler saçmalıyorum ama en çok anne anne diye aglamsm bide yanımda aglyan biri var diyorum o benim bebeğim mi evet diyorlar yüz kere sordum benim mi diye 😁 ama video çekmişler şimdi izleyip gülüyorum 😁 Ama eşime nasıl iltifatlar ediyorum seni seviyorum nasıl güzel baba oldun diye 👨👩👧 Ve sonunda anne baba olduk 💕 21.04.2019 saat 18.20 3800 gr ile dünyamıza hoşgeldin Aysima 👨👩👧 Kızlar size önerim var depend kilot bez mutlaka alın en az 5 tane yanınızda olsun 💓 Yanınızda sakin afilli pijama takımı almayın rahat edecek şekilde alın pjamalarinizi sonra 3 takım bebek kıyafeti aldım 2 tane kullandık 😍 Göğüs ucu kremi mutlaka alın 😍 Bide aileniz mutlaka yanınızda olsun Allah'ım o kadar büyük destekcim oldular ki anlatamam rabbim yolluklarıni gostermesin 😍 Ertesi gün eve geldik 👨👩👧 Şimdi çiçeği burnunda iki günlük anneyim 👨👩👧
Tua Allah analı babalı büyütsün canım ♥️ İlk yürüyüşün ve şimdiki yürümelerin nasıl agrıların azaldı mı
Busranur38 Tua amin cnm hemen yurudum hastahanede filan tabi hastahanede iğne etkisi ile daha kolay yuruyon ama şimdi sanki 1 haftalik gibi daha iki gün oldu herşeyi kendim yapabiliyorum sadece biraz kambur gibiyim 💓