Birkalpdaha Kızlar selam 8+6 haftalık hamileyim yüzümde çok bişey yok ama sırt, gögüs, karın ve bel bölgemde isilik gibi sivilceler olusmaya basladı bunlar normal mi size de oluyor mu ne yapmak lazım 🙄
Busraktnc Oraları bilmiyorum ama benim alnımda çok sivilce çıktı ve cok rahatsız ediyo bunları geçirecek bişey söyleyen olursa şöyle şuracıkta bekliyim 😂
Krbksrf Bende oldu cnm heryerimi sivilce oldu 21 haftalikta gitmeye basladi kndi kndine simdi 29 haftaligiz
HanlarinMomysi Bende 8 haftalık hAmileyim. Dün yattım sabah kalktığımda resmen suratımda isilik gibi lekeler çıkmıştı
aresata evet ilk hamileligimde suratım bi kenara vucudumda sivilceler basmıstı dogum sonrası gecti..şimdi ikinciye hamileyim gene aynı 😂
Krbksrf Birkalpdaha merak etme gecer yeterki onaylama sen sivilcilerle bende cok korktum gecmeyecek diye ama geciyor
aresata Birkalpdaha bende öyle oldu vallaha inşallah sizde olmaz..bide kasınıyor sinir ediyor insanı😂😂
Birkalpdaha aresata yaa sorma yaa hemde ne kaşınmak eşim de sağ olsun dalga geçiyor bunlar daha iyi günlerin diye😂
Misskokulumm Valla benim alnımda da bir sürü ufak ufak çıkmış yanağımda bir tane çıkmış aman kimse görmeyi versin kocaman sinir oluyorum 😖😖😖