elekarven_94 Haribo42 senin ne kadarlık bazen korkuyom bisey mi oluyo acaba diye bide belim çok agriyo
Haribo42 elekarven_94 ben 19+1 oldum bugun ama ben hamile kaldigimdan beri oyleuim hele cok su ictiysemmm tuvalet kankam oluyo:)))
Ssraa Duuyguum tabi normal insanda da tutmamak lazım. Enfeksiyon falan varsa böbreklere yayılma riski, yoksa da enfeksiyon oluşturma riski var 🙈
2kizannesi- elekarven_94 Ohoo bu iyi günlerin bende o zamanlar diyodum ki sıkıldım tuvalete gitmekten bu ne ya falan 😂 Şimdi daha beter tuvaletten çıkıp yatağa giriyosun geri geliyo resmen 😁
Pinkbabe Bende 7+5 im ilk öğrendiğimde hamileliğimi çok su tüketmeye özen gösterdiğim için çok gidiyordum ama 10 gündür su içemiyorum doğru düzgün mide bulantımı tetikliyor üzülüyorum bu duruma inşallah geçicidir 🙄
Duuyguum Ssraa çok üşeniyorum ama ya özellikle gece uyuyacağım vakit yarım saatte üç dört defa gittiğim oluyo sonra uykum kaçıyo bi kaç gündür tutuyorum 😅 çok sinir bozuyo bazen
elekarven_94 Gamzeinci00 agrilarin falan oluyo mu ada bisey hissediyon mu benin karnım hep sis yaa senin nasıl