minigin_annesi
Merhaba Arkadaşlar Lafa nasil baslayacagimi bilmiyorum ama cok heyecanliyim bende🙈Bende Hep Dogum Hikayelerini okuyarak gecirdim bu Gebelik Seruvenimi...Hep İcimden Acaba bende bir gun Dogum Hikayemi Yazarmiyim ?diye Dusunuyordum...Veee Gelelim Bizim 39haftalik seruvenimize...Ben bi cok zorlu bir surecten gectim.3tane gebeligin 2kere hüsrana ugradim...İlk bebegimi 26haftalikken topraga verdim😔2ci gebeligimide ikizlerimi kayb ettim dusuk olarsk...Ve bu 3cu gebeligimdi ve surpriz bi sekilde gelisti...Riskli gebelik kategorisindendi...İlk Ogrendigimisde bize surpriz oldu...Acile geldik buyuk tedavi oldugum icin adetim gecikti o ara bizde korunuyorduk...acilden kan sonuclarini alip doktorun yanina geldik doktor sonuclari gordugu gibi ,Tebrik ederim Hamilesin oglun olursa ismini Ridvan koyarsin diye biz esimle sok olduk sevinemedik dogrusu cunki kan sonuclarim daha cikmamisti ,ultrasona gectik gozukmedi daha kucuk denidi, bende kalp atisi duymak icin giderin direk dusunup kaldim zaman gecti benim hesaplamla 8haftayi buluyorduki kadin doguma randevu aldim geldim.Geldigimde yine ultrasonda bakildi bebek kese gözükmüyor denildi boş gebelik deyip bana kurtaj olucahimi soylediler...Tabii ben sok aglayarak nolur alttan beni muayene et belki yalnis görmüşsündür...Doktor israrimi kabul edip kontrol etti ve manitoru bana göstererek bsk buda senin bebeginin kalbi😁Ben heyecandan ağlıyorum 🙈Tarifi olmayan bi sevinctir...Bu arada benim genetik testimde cevaplar cikmisti ve kan pıhtılaşma bozukluğu vardir bende...doktora soyledigimde bana igne yaz diye doktor kabul etmedi...Bende ozele gectim 1hafta sonra orda bana dusuk riskin oldugunu,kese etrafinda kanama oldugunu ogrendik yine dunya basimiza yikildi😔Doktor igne, ilac tedavisine baslatti siki kontroller boyle gecip gitti 24haftaya kadar devam etti😉Ardindan 25haftada salgin basladi ta ki 29haftada bitti...O ara erken dogum riskim basladi 24haftada duzensiz sancilarla bizi baya korkuttu😔29haftadan coook rahat bir hamilelik gecirdim cok sukur🙏🏻😍Ama 32haftadadan itibaren bebegin zayif kucuk degip gelisim geriligi yasadi ama cok sukur minigim dayandi ,minik savascim her seye ragmen 38haftada baslayan yogun akinti nedeniyle hastaneye gittim doktor bana suyun degil,normal akintidir nstde sanci cikimiyor dediler bide bebek kanala yerlesmemis dediler...Ben artik eve geldim sanci gibi olan sirt agrilarda eklendii tamamdir dedim...17.04.2019 38+6gunluk olduk sabah kalktigimda yogun akinti durmadi ben sizinti zann etsemdee bu sizintiymis megersem...kaktim guzelce kahvaltimi yaptim ,esimi yolucu ettim ise ,sonra girdim guzelce dusumu aldim,gusulumu aldim😁tirnaklarimi kestim torpuledim guzelce sacima fon cektim 😁uzerimi de giyindim..Annemide aldim Direk Hastaneye ama ne cantami aldim ne baska bisey..Kendi doktoruma gitcektim ama bi acilden giris yaptiriyim baksinlar durum nedir diye..acile geldim baktilar o meshur cati muayenesi oldum bana bu sizinti degil enfeksiyondur dediler ama ufak acikligim varmis nstye baglandim bebegin kalp atislari cok hizli ,riske sokmamak lazimmis,suni sanciyla dogumu baslatacaglarini soyledi....ben kabul etmedim basta kendi doktorumun yanina gittim o da bana bebegi strese sokmamak icin kabul etmemi istedi...Tamam dedim esimi aradim ,yarim saate hastaneye geldi cantalarimi getirdi bizde bi heyecan telas 😁Sonunda pasamiza kavusucaktik😍Ben iceri girdigimde saat 2idi yine cati muayinesi oldum 3cm aciklik bende tik yok...Doktor suni sanci vermeyecegini acilmanin ilerledigini soyledi...ardindan nstye baglandim ufaktan sancilar artik cikiyordu,sonra dusa girmemi soylediler dusa girdim ilik dus aldim ,onlugumu giydim ,sonra esimi gormeye ciktim,bi baktim gelen gelene😏duyan hastaneye kosmus,dogumhanenin onunde bekliyorlar ciktim esimi gordum aglamak tuttu beni,cok degisik bi duygu ,hele annemi gorunce orda sular duruldu😥2saate bir beni disari cikariyorlar iceri giriyorum nst ,dus,aciklik muayinesi,oluyordum disari cikip yuruyus yapiyordum sancilarim artiyordu,en son beni esim disari cagirdi ,ebe dedi bu sondur git iyice karnini doyur biseyler ye yuruyus yap gelirsin bu arada nstde sancilarim 100leri goruyordu....ciktim disari esimi gordum kiz arkadasim gelmisti bide,onu gordum artik sancilar tavan olmus,esim corba aldi getirdi tavuk corbayi ictim ayakta bi baktim suyum patladi bosaldii koridorda...Allahtan Bez takmistim😂kimse bilmedi...tavuk corbasini yarim ictim sanciyi esimle beraber cektim diye bilirim en guzel terapidir esinin sana yardimci olmasi ...Esim bana sanci geldikce sirtimi ovuyor opuyor beni...bi baktim boyle sancilar dayanacak gibi degil dedim ben iceri gidiyorum..İceri girdigim gibi Ebeye seslendim benim buyuk abdestim geliyor o bana pilates topunu verdi ben ziplamaya basladim sonra dusa girdim ciktim comelme hareketleri yapiyorum ..doktor dedi yataga uzan ....uzandim catal yaptilar yatagi bana dedi ikkin ikkindigimda dedi bebegin saci gozukuyor 😍Ayyy cok zor oldu ama 2kisi bacaklatima yardim etti doktorda baya cok iyiydi...bitane cocuk doktoruda geldi her sey hazir bana ikkin dediler tam 40dakika sonra bebegimi kucagima aldim,İlk Onlugun onunu acip gogusume yatirdilar ten temasi cok onemli Melegimi gogusume yatirdiklarinda Oh be Bu benimmi dedim?😍bir az zor gecti o evre ama sonunda bebegime kavustum ya gerisini hatirlamiyorum be😊18.04.2019 02:50de Rüzgarimi kucagima aldim..Cok Şükür Rabbime 🙏 Evlat kokusu kadar Guzel Bisey varmi?😍Cok asiri fazla dikislerim var ama ogluma feda olsun😍...Rabbim isteyen her kese nasil etsin insallah,😉🙏🏻🙏🏻Esim bebegin dogdugunun haberini aldiginda baya aglamis annemlerle....En guzel duygudur Mutluluktan Aglamak😍🙏🏻Bu ikimizede nasip oldu Çok Şükür 🙏🏻Simdi Minnagim Yanimda uyuyor ve geceleri uyumaya koymuyor😁Bizden Bu kadar ❤️Darisi Bebek Yolu Bekleyenlerin Basina insallah🙏🏻Bu arada Devlet Hastanesinde Dogum yaptim bilgilerinize...İyi Gunler❤️