Elikkk GozdeCemre Brnaebu herşey olabilir ihtimaller belki doktor usgde yanlış ölçtü gidip bir baktiricam kızlar
GozdeCemre Elikkk ya elleri titrese bile kilo yanlış çıkabiliyormuş doktor ne kadar alan işaretlerse kilo o kadar yüksek çıkıyormuş
Esenn1 Elikkk Doktorun kes dediyse doktorunu dinlemelisin bence biz kesme desek kesmeyeceksin yani... buradaki kimse bilir kişi değil sonuçta doktorunu dinlemelisin...
GuelGltkn Elikkk canim ben 17 haftaligim simdiye kadar vitamin kullanmadim ve bebegimin gelisimi bi hafta önde bana doktor daha yeni iMom vitamini kullan dedi yani bence vitaminle alakasi yoktur .
Burcuveburcum Elikkk sürekli devam ettiğimiz doktorunuz böyle bişey söylediyse lütfen dinleyin ztn yediğiniz sebze meyvelerden o vitamini sağlarsınız iri bebek zorlar doğumunuzu dinleyin derim
Elikkk Kızlar sürekli takip olduğum bir doktor yok devlet hastanesine gidiyorum kız kardeşimin Doktoru özel şeker testin yanlış yapılmış dedi testi yanlış yapan bir hastaneye ne kadar guvenebilirimki gidip görüneceğim bidaha inşallah sekerim yoktur bende vitaminle alakalı olduğunu sanmam