Elikkk Kızlar 33 haftalık hamileyim doktor bebeğin gelişimi önde 2 hafta 2400 gr boyuda uzun dekaviti kes dedi yoksa çok iri doğar dedi ama her doktorada güvenilmiyor kesmelimiyim sizce devlete gidiyorum bu arada ben fikir verin lütfen tessekkurler
Ceyda41 Elikkk decavit verdi doktor ama kullanmıyorum sadece demir ilacımı kullanıyorum bilmiyorum kullanasım gelmiyor onu
Sarellamm Elikkk bende 31/4 haftalığım 10 gündür decavit kullanıyorum hiç vitamin kullanmadım bu haftalara kadar bence etkisi var çünkü benim bebeğim zayıf ama bende yeni başladım biraz kilo alsın diye herşeyi de yiyorum ama kızçem cılız
GozdeCemre Elikkk yengem Doğum yapalı 3 gün oldu çocuğa 1 ay Önce 3750 çok iri sen ne yaptın diye bir sürü testler yaptılar 3 gün önce çocuk 3040 gram doğdu birşey Diyemiyorum canım bu kilo işleri biraz sıkıntılı
260814 Elikkk canm benimkide kilolu önde gidiyor ama bana doktorum kesme hiç birşeyi dedi Özele gidiyorm
Seymakayaoglu @Elikkk maşallah canm eee decavitmi kilo aldiriyormuşki ben 30 haftaligim hic birakmadim benimki 1 hafta geride bence alakasi yok decavitle ben hic aksatmiyorum bence kesme ama bidaha sor sen hapla alakalimi diye bizide bilgilendir merak ettim şimdi
Elikkk Seymakayaoglu ya bence genetik bu biraz ama tabi vitaminde destekliyor sonuçta bidaha 1 ay sonra gideceğim kız kardeşimin Doktoru özel ona sormasını istiycem bakalım bide kızlar ben hamileligimden beri 2 bardak süt bi kase yoğurt ayran ve hergun 2 yumurta yedim özel olarak değil sevdiğim için fazla yemek yemiyordum bunlara yüklendim meyve bile çok yemedim
tesbihlibebek Benim doktorum 28. Haftada decaviti kesti artık omega başlıyoruz sadece son 3 ay dedi şuan Maltofer(kan ve Demir için) Coledan (d vitamini) Birde omega balık yapı hapı içiyorum bir tek bu 3 ü var Doğuma kadar bunları kullanıcaz dedi hatta Demir ve kanı Doğumdan sonrada devam edicez dedi
ikinciprensimgeliyor tesbihlibebek balik yagina yeni mi basladiniz?benim doktorum 14.haftadan itibaren degistirerek basladi.suan 31 haftaligiz
Elikkk Sarellamm genetik çok alakalı eşim uzun boylu 190 bebek uzunmuş ben 3900 yakın doğmuşum eşimde öyle Ama sağlıklı beslenmekte etkiler yani
tesbihlibebek ikinciprensimgeliyor yani direk omega olarak ilk kez verdi daha önceden omega içeren ilaçlar veriyordu sanırım ama bu sefer direk balık yağı hapı olarak verdi çok
Benimisteo GozdeCemre Neden testler yaptilar merak ettim kilosu ok tmm cok ama abartilacak bi kilo degil ki. Benim buyuk oglan 53 cm 3780 dogdu. Hic oyle abes bisey soylemediler. Kendi doktorum heo diyodu buyuk diye ama hastanedekiler kucuk diyodu dogunca kucuk olmamasina sasirdilar tek
Seymakayaoglu @Elikkk genetiklede alakasi var beslenmeylede tabiki ilaclarlada sen bir sordur inan merak ettim bir ara bende birakicaktim midem agri yapiyordu icince zaten bisey yemiyorum dedim bari ne alirsa haptan alsin vitamin falan dedim ben hic beslenemiyorum zaten yiyrmiyorum ki :( o yüzden ilaclara devam ediyorum
Elikkk 260814 sordurucam en azından birinden daha fikir alırım öyle bakayım post acarım haber ederim size kızlar
Sarellamm Elikkk bu arada iri bebek daha iyi değil mi niye kes demişki ? Doktorunuz Doğum zor olur diye mi acaba
[silindi] Elikkk aynı durum bizdede mevcut ben decaviti baya önceden kesmistim. Sadece demir ilacı kullanımı var.
Srfn11 Elikkk Bende kestim cnm bnmde bebegim ileride gidior ama doktor sen cok kilo alicaksin dedi vitamini keselim ztn demir ilaci ve magnezyumda aliorsun dogumdan snra vitamine devam ederiz ddi
Ezgib Elikkk canim kesinlikle beslenme ve genetik ile alakali arkadaşım 32 haftalik erken dogum yapti bebegi 2640 gramdi beslenmesine cok dikkat etti et balik ari sütü başımdan beri tüketti suyu cok içti ve erken doğum riski var diye hep yatti kendisi 43 kilo ile hamile kaldi 48 ile normal doğum yapti bebek masallah kuvezde 5 gün kaldi simdi 1,5 kilo daha almis ona başından beri iri bebek demişlerdi gününü tamamlasa sezeryan ile alacaklardi