Essa Kizlar, bebislerimizi neden kaybediyoruz ve kacinci haftalar riskli geciyor? Bilinclenmek uzere, deneyimlerinizi paylasabilir misiniz?
Meltem23 Essa merhaba bende iki düşük yaptım. Birinde kürtaj oldum diğerinde kendiliğinden düştü. İkisini de 8. haftanın içinde düşük yaptım. Yapılan testler sonucunda pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı
Zezell Essa Essa Canım bunları düşünüp kenidni üzme bu yaziyi.okuyan her anne tedirgin olmaya baslayack bu saatten sonra aa benim basimada mi gelir diye hamileligin en buyuk düşmanı stresss
bilges Essa bende 15 haftalıkken ilk gebelığım düşükle sonuçlandı. 4 haftalıkken ıtıbaren devamlı kanamam oluyodu 15 20 günde bır. Hastahanede kalıyodum😔 artık bısey olmaz dedıkten bı hafta sonra suyum geldi ve oğlumu kaybettim😟 ilk düşükte araştırma yapmıyolar.. Ama ben özelde esım ve kendımın genetik test ve pıhtılşma testı yaptırdım bı skntı çıkmadı.. Ama bebegım zaten sağlıksız mış olmayan şey yoktu.. Otopsı sonucuna göre. Anomalılı bebek tı yanı. Şuan 20 haftalım hamıleyım ve çok korkuyorum suyum felan yıne gelıcek dıye. Çünkü hıc bısey yokken anıden olmuştu.. 😟😟
Essa Meltem23 bebek aspirini kullanin pihyilasmayi engelliyormus.hamile kalmadan evvel ve hamilelik boyunca bebek aspirini ile folik asit kullanin mutlaka
Gks Gks ilk 3 aydan sonra rahat olun der birde doktorlar. Ben eğer tekrar hamile kalırsam bu süreci yaşamış bir olarak doğuma kadar rahat olamam ki
Essa Gks ben de ilk 3 ay sonra rahatlarim diyordum ama 24.haftada dusurenler olmus ama sanirim bunun en buyuk sebebi de servikal yetmezlikmis.tabi bizlere alttan rahim kontrolu hic yapilmadigi icin bi haber kaybediyoruz bebislerimizi.doktorlara kiziyorum acikcasi bu konuda
Essa [bilinmeyen] cok da yol kat etmissiniz halbuki...bi 10 hafta daha dayansaymis tamammis ama Allah yeniden nasip etsin insaallah.vardir bunda da bi hayir... sizde mi servikal yetmezlikten kaybettiniz acaba? Sanirim ilerleyen aylarda en cok bu oluyormus sebebi
Oznur07 Bende bir ay once kaybettim bebegimi 10 haftalikdan kalbi durdu kurtaj oldum ve genetike gonderdim dowwn sendorumu oldugu icin kalbi durmus dedi doktor 😐
Bebisaskina Oznur07 cnm allah yardmcn olsn oncelikle.. kalbinim durdugunu doktora gitmedn once nasil anladn belirtisi varmydi
Oznur07 Gamzelim kanama lekelenme olmadi kontorole diye gitmisdim aglaya aglaya cikdim 😐genetige gonderdiler down sendorumlu oldugu icin kalbi durmus
Cansudemirel Essa ikili testte anlıyo doktorlar bence çoğu kişi ikili testte öğrenmiş bende 15inde gidicem test için yorum yapıcsm cinsiyetle alakalı dedi inşallah kız der 🙏🏻🙏🏻😍
Cancancan Bende 7 haftada düşük yaptım sağlıksız bebekmiş dedi genetik hastalığı vardı muhtemelen dedi ilk kez olunca araştırma yapmıyorlarmış çok sık görülen birşeydir bu vücudun bebek sağlıksız olduğunda kabul etmez atarmış
ZuhalDurmus Bende 10 haftalık düşürdüm sabah kalbi atıyordu 2 saat sonra kesesiyle geldi kuzum. Genetiğe yolladım sonucu bekliyorum. Soktor okey dediğinde tekrar deneyeceğim. Rabbim herkese sağlıklı hamilelik versin, meleklerine kavuştursun.
ZuhalDurmus Se3008 selam canım iki haft a önce yoğun kanamam başlamıştı hiç sebepsiz. 12. gün keisldi ve 13.gün olan kanama ve kasılmalarla bebeğim gitti. Üstelik kanama bebeğe yakın alanda değildi. Nasip değilmiş demek diyecek bişey yok malesef
Oznur07 Bebisaskina tsk ederim saolun. Bebegimi gormeye gitmisdim güle gule girdim aglayarak cikdim 😌 cok zor simdi asilama oldum bu ay insallah tutar
Nebiyeee Bende bi dusuk yaptim 7 haftalikti kalp atislari yoktu kurtaj oldum sonra test yaptim kan pihtilasmasi cikti simdi tekrar hamileyim 18 haftalik olduk hergun kan sulandirici igne kullaniyorum insallah bisey olmaz😕