Yigitalpinannesi Minigim1 Cok sagol canim deniycem insallah doner bebegim sana o kadar cok dua edicemki tek dilegim donmesi zaten
nur1u Yigitalpinannesi Benim bebeğim 36.haftada döndü Doğumdan bir gün önce dönen bebekler var☺️ Sakin olmaya bak.
Yigitalpinannesi nur1u Acaba cok kafama taktigim icinmi donmuyo cok merak edyrm uzandigim zaman kafasini karnimin ust izasında goruyorum sanki karnimda yuruycek 😂❣
nur1u Yigitalpinannesi Bende çok kafama taktım dönmedi dönmedi diye. Temizlik yaptım biraz dinlenmek için oturdum pat döndü☺️ Emin olamadım pek sonra doktorumda kontrolde döndüğünü söyledi. Rahat ol bebeğin yapmasını gereken herşeyi biliyor. Ters gelecek olsada hayattındaki son terslik o olsun😌
Yigitalpinannesi nur1u Amin canim insallah bende temizliğe yarın baslycam insallah temizlikte doner hic farkina varmam bende bebegim saglikla dunyaya gelsinde ben ters durusunada raziyim artik hepimiz saglikla sihatla bebeklerimize kavusalim insallah. ❤
Tugceisil Yigitalpinannesi canım benim bebişimde sürekli dönüyor 34.haftadayız her gittiğim de pozisyonu değişiyor en son ne olacak hayırlısı sen de evham yapma daha vaktin var dönebilir
Yigitalpinannesi Tugceisil benim korktugum sey hep ayni durus balım evet oynuyo ama hep ayni durusta daha vaktim var umarim doner 🙏
GulsunA Yigitalpinannesi Bende 37+6 haftaligim benim bebis dönmemis 😔😔 diger 2 dogumum normaldi bu niye dönmedi anlamis degilim😕 InsAllah döner sizinki