Boncuk23 58denizfatos60 canım sen üye mi oldun, üye olmadan foto yükle dosyadan . Yüklenen resmin alt kısmında & bu işeretin yatayı var onun yanında link zaten kopyala yapıştır buraya tekrar
Zeyy_nepp Boncuk23 kız bunda göbek kordonu o bu kadar belli olması mümkün değil minnaktı 12 haftalık ti şimdi 18 haftalığz aslında kız ama nub diyor herkes benimkisi meraktan😂😂😂
Zeyy_nepp Boncuk23 amin canım benim inşallah senin de gönlüne göre verir ilk bebeğin galiba senin de 😊
Boncuk23 Zeyy_nepp benim 5 buçuk yaşında oğlum var canım ikinci bu kısmetse. Ama inan 5. De olsa ilk gibi aynı heyecan insanda☺️
Boncuk23 Dlrkzy çok amin canım çok aminnn. ☺️ Sağlıklı salih tatlı bir kız nasip eder inşallah rabbim
Zeyy_nepp Boncuk23 aa o zaman allah gönlüne göre verir inşallah kız annesi olmayı da nasip etsin sana inşaallah ❤
Boncuk23 sh_gll11 amin canım ya, çok teşekkür ederim . Inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlatlar versin
sh_gll11 Nurozsln Erkeğe benziyor ama rabbim hayırlısını versin inşallah sağ salim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
Nurozsln sh_gll11 ben hep kız hissettim, doktor tahmin erkek dedi o zaman bile kız hissediyorum dedim 😂😂 belkide erkek ama ben hep kız dedim diye küstü bana döndü totosunu 🙈🙈 Sağlıklı olsunlar da ❣️